De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Snicker gaat logeren bij Tante Twix. Hij loopt naar het huis van Tante Twix. Hij ziet Tante Twix door het zolderraam. Tante Twix roept hééééé !!! Snicker.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Snicker gaat logeren bij Tante Twix. Hij loopt naar het huis van Tante Twix. Hij ziet Tante Twix door het zolderraam. Tante Twix roept hééééé !!! Snicker."— Transcript van de presentatie:

1

2

3 Snicker gaat logeren bij Tante Twix. Hij loopt naar het huis van Tante Twix. Hij ziet Tante Twix door het zolderraam. Tante Twix roept hééééé !!! Snicker Hoe is het ?

4 Tante Twix Neemt het koffertje van Snicker mee naar boven, en zegt “kom Snicker dan laat ik je kamer zien”. Leuk ik kom er gelijk aan zegt Snicker

5 Snicker is zijn pyjama aan het aandoen, hij denkt: echt super fijn dat ik hier mag logeren!!

6 Als Snicker ‘S nachts in zijn bed ligt, hoort hij gepiep onder zijn bed. Hij kijkt onder zijn bed en ziet een doos met poesjes staan.

7 Als Snicker de volgende morgen weer beneden komt laat hij de doos met poesjes zien. Tante Twix kijkt naar de doos met poesjes en zegt ohh da’s waar ook die stonden nog op zolder.

8 ‘S middags, als Snicker weggaat heeft Tante Twix een verassing voor Snicker. Snicker mag het poesje mee naar huis nemen. Snicker zegt: ohhh dat is wel lief van jou Tante Twix!!

9 Snicker gaat weer terug naar huis. Tante Twix zwaait hem uit, doei doei.

10 Snicker loopt terug naar huis en hij noemt zijn poesje Kitkat.


Download ppt "Snicker gaat logeren bij Tante Twix. Hij loopt naar het huis van Tante Twix. Hij ziet Tante Twix door het zolderraam. Tante Twix roept hééééé !!! Snicker."

Verwante presentaties


Ads door Google