De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Vierde Conferentie van Europese Gereformeerde kerken Kiev, Oekraïne 24-27 april 2012 Marginaal en Missionair.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Vierde Conferentie van Europese Gereformeerde kerken Kiev, Oekraïne 24-27 april 2012 Marginaal en Missionair."— Transcript van de presentatie:

1 Vierde Conferentie van Europese Gereformeerde kerken Kiev, Oekraïne 24-27 april 2012 Marginaal en Missionair

2 Wie? Ruim 50 deelnemers uit heel Europa, uitgenodigd door o.a. onze kerken (samen de Europese leden van de Internationale Conferentie van Gereformeerde Kerken, ICRC) Wat? Een vierdaagse conferentie rond het thema ‘Marginaal en Missionair’ (voertaal: Engels) Waar? Een conferentieoord in de buurt van Kiev.

3 Waarom? Europa is zelf zendingsveld geworden in plaats van een zending bedrijvend continent. Daarom: Samen bezinnen op: knelpunten, kansen en uitdagingen voor Europese gereformeerden in zending, evangelisatie en gemeentestichting. Elkaar ontmoeten en samen Christus’ werk opmerken in Europa, elkaar bemoedigen. Opnieuw leren van elkaar: bijvoorbeeld van de inzet en trouw van kleine kerken bij de verbreiding van de gereformeerde boodschap. En welke middelen vragen kerkplanting in deze tijd?

4 Wilt u bidden voor: De conferentie? De conferentie? Gods zegen op de besprekingen en het ontwikkelen van verdere mogelijkheden? Gods zegen op de besprekingen en het ontwikkelen van verdere mogelijkheden? Praktische organisatie (in samenwerking met de GKV-uitgezondenen in Kiev, Jos en Marlies Colijn en Cor Harryvan): BUREAU DEPUTATEN BETREKKINGEN BUITENLANDSE KERKEN www.bbk.gkv.nl


Download ppt "Vierde Conferentie van Europese Gereformeerde kerken Kiev, Oekraïne 24-27 april 2012 Marginaal en Missionair."

Verwante presentaties


Ads door Google