De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Zoek de zonnekant in het leven de schaduw volgt vanzelf.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Zoek de zonnekant in het leven de schaduw volgt vanzelf."— Transcript van de presentatie:

1

2

3 Zoek de zonnekant in het leven de schaduw volgt vanzelf

4 Ik schenk aan jou een doosje stilte toegestrikt met de zachtste rust Ook een bosje mooie vreugde en een portie levenslust.

5 Voor jou speciaal een potje liefde, toffe momenten, dag na dag, voeg daarbij een goeie gezondheid, en een hele mooie lach. Voor jou speciaal een potje liefde, toffe momenten, dag na dag, voeg daarbij een goeie gezondheid, en een hele mooie lach.

6 'k Geef je ook een pakje blijdschap en een flesje vol met hoop, Je ziet, de allermooiste geschenken zijn niet overal te koop! 'k Geef je ook een pakje blijdschap en een flesje vol met hoop, Je ziet, de allermooiste geschenken zijn niet overal te koop!

7 Neem je tijd voor heel wat vriendschap en kijk uit naar elk vriendelijk gebaar, En als je nood hebt om het uit te schreeuwen, ik luister graag, je roept me maar! Neem je tijd voor heel wat vriendschap en kijk uit naar elk vriendelijk gebaar, En als je nood hebt om het uit te schreeuwen, ik luister graag, je roept me maar!

8 Ik wilde je nog veel meer geven, maar helaas, zo werkt het niet! Kijk om je heen en laat je leiden door al het moois wat het leven bied

9 Elke dag die er mag zijn, om iets liefs te geven, om iets liefs te doen, om een bloem of een kaart te geven of zomaar een…………… ….. lieve zoen Elke dag die er mag zijn, om iets liefs te geven, om iets liefs te doen, om een bloem of een kaart te geven of zomaar een…………… ….. lieve zoen

10 "Afstand scheidt slechts lichamen, niet de geesten."

11 Wees een zonnestraal, je medemensen hebben er behoefte aan. Wees een zonnestraal, je medemensen hebben er behoefte aan.

12 Bekijk jezelf eerst door de ogen van een ander, voordat je een ander met je eigen ogen bekijkt.

13

14


Download ppt "Zoek de zonnekant in het leven de schaduw volgt vanzelf."

Verwante presentaties


Ads door Google