De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Ik schenk aan jou een doosje stilte toegestrikt met de zachtste rust. Ook een bosje mooie vreugde en een portie levenslust.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Ik schenk aan jou een doosje stilte toegestrikt met de zachtste rust. Ook een bosje mooie vreugde en een portie levenslust."— Transcript van de presentatie:

1

2 Ik schenk aan jou een doosje stilte toegestrikt met de zachtste rust. Ook een bosje mooie vreugde en een portie levenslust.

3 Voor jou speciaal een potje liefde, toffe momenten, dag na dag, voeg daarbij een goede gezondheid, en een hele mooie lach.

4 Ik geef je ook een pakje blijdschap en een flesje vol met hoop, Je ziet, de allermooiste geschenken zijn niet overal te koop!

5 Neem je tijd voor heel wat vriendschap en kijk uit naar elk vriendelijk gebaar, En als je nood hebt om het uit te schreeuwen, ik luister graag, je roept me maar! Neem je tijd voor heel wat vriendschap en kijk uit naar elk vriendelijk gebaar, En als je nood hebt om het uit te schreeuwen, ik luister graag, je roept me maar!

6 Bekijk jezelf eerst door de ogen van een ander, voordat je een ander met je eigen ogen bekijkt.


Download ppt "Ik schenk aan jou een doosje stilte toegestrikt met de zachtste rust. Ook een bosje mooie vreugde en een portie levenslust."

Verwante presentaties


Ads door Google