De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Gegevensmanagement en Datalogistiek bij Rabobank Komen tot één taal?

Verwante presentaties


Presentatie over: "Gegevensmanagement en Datalogistiek bij Rabobank Komen tot één taal?"— Transcript van de presentatie:

1 Gegevensmanagement en Datalogistiek bij Rabobank Komen tot één taal?
Tinus de Gouw(Lead Business Architect Informatie Rabobank) Klik hier voor meer informatie

2 Na 20 jaren niet meer te zijn voorgekomen op de hypecycle van de consultants, staat gegevensmanagement en datalogistiek weer volop in de belangstelling van de grote administratieve organisaties. Aanleiding is de vaak inconsistente informatieverschaffing en verantwoording naar klanten en toezichthouders. Met de opkomst van programma- en portfoliostructuren is er vaak onvoldoende aandacht voor de afhankelijkheden over deze portfolio’s heen. Gegevensmanagement en datalogistiek is daarvan een voorbeeld. We hebben Lead Business Architect Tinus de Gouw bereid gevonden deze ervaringen met ons te delen. Hij geeft ons een kijkje in de ontwikkeling van Gegegevensmanagement en Datalogistiek van de Rabobank en snijdt daarbij de volgende onderwerpen aan: Gegevensmanagement: komen tot één taal? Bancair Lexicon Gegevensmodellering op basis van Businessbegrippen Datalogistiek: centraal of lokaal.: CDW versus EDW Data-uitwisseling tussen datagebieden Governance als noodzakelijke voorwaarde voor succes. Naast de presentatie van Tinus de Gouw zal ook gevraagd worden om mee te denken. De Rabobank vraagt jullie om mee te denken waar de volgende stappen gezet zouden moeten worden op het gebied van Gegevensmanagement en Datalogistiek.

3 Het programma is als volgt:
Datum: dinsdag 17 april 2011 Locatie: Rabobank Nederland, Croeselaan 18, 3521 CB, Utrecht 18:30: zaal open (koffie en broodjes) 19:30: Gegevensmanagement: komen tot één taal? 20:30: pauze 20:45: Datalogistiek: centraal of lokaal 21:45: vragen en afsluiting (incl. borrel)

4 Rabobank Nederland Croeselaan 18 3521 CB UTRECHT
Nu inschrijven!


Download ppt "Gegevensmanagement en Datalogistiek bij Rabobank Komen tot één taal?"

Verwante presentaties


Ads door Google