De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Thema 6 Les 6a Gevoelens. Een limerick Er was eens een vrouw uit Abcoude, Die graag op wat kattenvoer kauwde. Maar o wat een lol, Na zes blikken zat ze.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Thema 6 Les 6a Gevoelens. Een limerick Er was eens een vrouw uit Abcoude, Die graag op wat kattenvoer kauwde. Maar o wat een lol, Na zes blikken zat ze."— Transcript van de presentatie:

1 Thema 6 Les 6a Gevoelens

2 Een limerick Er was eens een vrouw uit Abcoude, Die graag op wat kattenvoer kauwde. Maar o wat een lol, Na zes blikken zat ze vol. Ze praatte niet meer, maar miauwde.

3 Een limerick Er was eens een vrouw uit Abcoude, Die graag op wat kattenvoer kauwde. Maar o wat een lol, Na zes blikken zat ze vol. Ze praatte niet meer, maar miauwde.

4 Een limerick Er was eens een vrouw uit Abcoude, Die graag op wat kattenvoer kauwde. Maar o wat een lol, Na zes blikken zat ze vol. Ze praatte niet meer, maar miauwde. = een grappig gedicht van vijf regels met rijm.

5 een sonnet

6 = een gedicht van 14 regels, dat meestal gaat over de gevoelens van de dichter

7 poëzie

8 = een ander woord voor gedichten

9 een sonnet = een gedicht van 14 regels, dat meestal gaat over de gevoelens van de dichter poëzie = een ander woord voor gedichten

10 een sonnet = een gedicht van 14 regels, dat meestal gaat over de gevoelens van de dichter poëzie = een ander woord voor gedichten

11 Wat vinden jullie leuker? Een limerick of sonnet? En waarom?

12 zelfverzekerd

13 = veel vertrouwen

14 onzeker

15 = weinig vertrouwen

16 zelfverzekerdonzeker veel vertrouwen weinig vertrouwen

17

18 Thema 6 Les 6b Gevoelens

19


Download ppt "Thema 6 Les 6a Gevoelens. Een limerick Er was eens een vrouw uit Abcoude, Die graag op wat kattenvoer kauwde. Maar o wat een lol, Na zes blikken zat ze."

Verwante presentaties


Ads door Google