De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Voortplanting en Ontwikkeling. Les 1: Leerdoelen Hoe zat het voortplantingsstelsel van een man ook alweer in elkaar? Hoe zat het voortplantingsstelsel.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Voortplanting en Ontwikkeling. Les 1: Leerdoelen Hoe zat het voortplantingsstelsel van een man ook alweer in elkaar? Hoe zat het voortplantingsstelsel."— Transcript van de presentatie:

1 Voortplanting en Ontwikkeling

2 Les 1: Leerdoelen Hoe zat het voortplantingsstelsel van een man ook alweer in elkaar? Hoe zat het voortplantingsstelsel van een vrouw ook alweer in elkaar? Wat is een hormoon en hoe werkt het?

3 Voortplantingsstelsel van een man

4

5

6 Voortplantingsstelsel van een vrouw

7

8

9 Hormonale regeling Hormoon: boodschappertje die een bericht doorgeeft dat een orgaan iets moet gaan doen

10 Les 1: Leerdoelen Hoe zat het voortplantingsstelsel van een man ook alweer in elkaar? Wat is een hormoon en hoe werkt het?

11 Digitale opdrachten Ga naar teletop Ga naar de laatste opdracht in de studiewijzer bij biologie 2 e fase download daar de vragenlijsten 1 en 2 Beantwoord de vragen Bewaar ze voor jezelf + ter controle aan het eind van het hoofdstuk Lever ze aan het einde bij de leraar in Van elkaar kopiëren is niet toegestaan!


Download ppt "Voortplanting en Ontwikkeling. Les 1: Leerdoelen Hoe zat het voortplantingsstelsel van een man ook alweer in elkaar? Hoe zat het voortplantingsstelsel."

Verwante presentaties


Ads door Google