De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

vrijdag 13 -10 - 2006 Boeboeks zijn harige aardewezentjes en zo groen als gras. Ze komen regelmatig bij Marc de Bel op bezoek. Vooral Piepel en Soeza.

Verwante presentaties


Presentatie over: "vrijdag 13 -10 - 2006 Boeboeks zijn harige aardewezentjes en zo groen als gras. Ze komen regelmatig bij Marc de Bel op bezoek. Vooral Piepel en Soeza."— Transcript van de presentatie:

1

2 vrijdag 13 -10 - 2006

3 Boeboeks zijn harige aardewezentjes en zo groen als gras. Ze komen regelmatig bij Marc de Bel op bezoek. Vooral Piepel en Soeza. Piepel en Soeza zijn héél, héél vreemde wezentjes. Ze lijken uiterlijk wel een beetje op menselijke beestjes of beestige mensjes, maar ze zijn noch het één, noch het ander.

4 Een tuin is een paradijs voor hen. Er groeien bosaardbeitjes, braambessen en zonnebloemen. Daar zijn ze dol op!

5 Ze zorgen dat zaden kiemen en helpen jonge plantjes bij het groeien. Boeboeks zijn echte smulpapen. Ze zijn verzot op alles wat lekker, gezond en biologisch is.

6 Verder zijn ze dol op kattenkwaad uithalen, dansen, zingen, knuffelen en iemand laten schrikken.

7 Boeboeks vind je overal ter wereld. Ze leven in een gezellig hol tussen de wortels van oude bomen.

8 De Boeboeks kennen ongelooflijk veel verhalen. Die vertellen ze allemaal aan Marc. Hij schrijft ze op opdat jij ze zou kunnen lezen. De spannende strips of verrassende kinderboeken... Kindertheater ACABOE speelt die spannende verhalen na. Ga maar verder kijken, ze zijn ook bij ons geweest…

9

10 Marc de Bel

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23 Door de ogen gezien van John foto’s gemaakt: Kiliaan

24 Powerpoint by Martha http://www.vancalster-vanleeuwen.be

25


Download ppt "vrijdag 13 -10 - 2006 Boeboeks zijn harige aardewezentjes en zo groen als gras. Ze komen regelmatig bij Marc de Bel op bezoek. Vooral Piepel en Soeza."

Verwante presentaties


Ads door Google