De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

QPS HÉT INKOOP SERVICE SYSTEEM VAN DE BBN. BBN BBN staat voor Business Bloemisten Nederland. Platform van 100 bloemisten in Nederland. Gespecialiseerd.

Verwante presentaties


Presentatie over: "QPS HÉT INKOOP SERVICE SYSTEEM VAN DE BBN. BBN BBN staat voor Business Bloemisten Nederland. Platform van 100 bloemisten in Nederland. Gespecialiseerd."— Transcript van de presentatie:

1 QPS HÉT INKOOP SERVICE SYSTEEM VAN DE BBN

2 BBN BBN staat voor Business Bloemisten Nederland. Platform van 100 bloemisten in Nederland. Gespecialiseerd in de zakelijke markt. Speelt in op de eisen en wensen van de klant d.m.v. advies, levering en service. Een van de speerpunten is QPS: Geautomatiseerd inkoop-, levering- en facturatiesysteem. Inkopen via het QPS systeem levert grote voordelen op!

3 Wat is QPS? QPS is een ‘Inkoop Service Systeem’ voor bloemen en planten. QPS van BBN staat voor ‘Quality Procurement Services’. QPS is het efficiënt organiseren van het gehele traject van: inkopen bestellen logistiek afhandelen factureren betalen Met QPS heeft u een volledig inzicht op het gebied van het inkopen, leveren en factureren van al het groen- en bloemwerk, incl. de service en onderhoudsabonnementen.

4 QPS: De voordelen! Orders worden elektronisch doorgegeven -Efficiënt en duidelijk -Alleen geautoriseerde bestellers ‘Tracking & Tracing’ (status boeket) Factuur op maat -veel tijdwinst Factureren automatisch -minder kans op fouten

5 QPS: De implementatie stappen Implementeer aan de hand van de volgende stappen: 1.Kies voor type maatwerkfactuur (grootboek, purchase order of anders). 2.Kies facturatiedetails (betalingstermijn, administratiekosten). 3.Betaalwijze facturatie of automatische incasso. 4.Bezorgkosten regelen. 5.Grootboekrekeningen definiëren en factuurvoorbeelden opvragen. Bevestig de afspraken Communiceer intern

6

7

8


Download ppt "QPS HÉT INKOOP SERVICE SYSTEEM VAN DE BBN. BBN BBN staat voor Business Bloemisten Nederland. Platform van 100 bloemisten in Nederland. Gespecialiseerd."

Verwante presentaties


Ads door Google