De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Door Braddon en Kwinten. Het vogelbekdier soorten soorten de soort Ornithorhynchus anatinus,uit de orde Monotremata, is Latijn vogelbekdier in het de.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Door Braddon en Kwinten. Het vogelbekdier soorten soorten de soort Ornithorhynchus anatinus,uit de orde Monotremata, is Latijn vogelbekdier in het de."— Transcript van de presentatie:

1 Door Braddon en Kwinten

2 Het vogelbekdier soorten soorten de soort Ornithorhynchus anatinus,uit de orde Monotremata, is Latijn vogelbekdier in het de soort Ornithorhynchus anatinus,uit de orde Monotremata, is Latijn vogelbekdier in het wijd verspreid over oostelijk Australië inclusief Tasmanië. wijd verspreid over oostelijk Australië inclusief Tasmanië.

3 kenmerk kenmerk Vogelbekdieren zijn gekenmerkt door een brede, hoornsnavel, waarop de neusgaten zijn gelegen, poten met zwemvliezen en een Vogelbekdieren zijn gekenmerkt door een brede, hoornsnavel, waarop de neusgaten zijn gelegen, poten met zwemvliezen en een bruinachtige pels en zachte haren. bruinachtige pels en zachte haren.

4 de afgeplatte staart is kort en tanden ontbreken geheel De dieren worden. 45 cm ln staart van 15 cm; gewicht gewoonlijk onder de 2 kg. Vogelbekdieren zijn 45 cm ln staart van 15 cm; gewicht gewoonlijk onder de 2 kg. Vogelbekdieren zijn

5 uiterlijk de afgeplatte staart is kort en tanden ontbreken geheel De dieren worden. 45 cm ln staart van 15 cm; gewicht gewoonlijk onder de 2 kg. 45 cm ln staart van 15 cm; gewicht gewoonlijk onder de 2 kg.

6 Behendigeid en voeding Vogelbekdieren zijn behendige zwemmers die zich voeden met waterdieren (vooral kleine kreeftachtigen en insecten)

7 En dit was het einde bedankt voor het luisteren


Download ppt "Door Braddon en Kwinten. Het vogelbekdier soorten soorten de soort Ornithorhynchus anatinus,uit de orde Monotremata, is Latijn vogelbekdier in het de."

Verwante presentaties


Ads door Google