De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Lloret de Mar.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Lloret de Mar."— Transcript van de presentatie:

1 Lloret de Mar

2

3 HOTEL ANABEL*** C/Felicia Serra 10, Lloret de Mar, Ligging: op ca. 350m van het strand en in het centrum van Lloret. Faciliteiten: receptie, bar,lounge, tv-zaal, binnen- en buitenzwembad, kinderbad, terras met ligstoelen, biljart, darts minigolf, tafeltennis, fitness, sauna, whirlpool, entertainmentprogramma (in het seizoen ook voor kinderen), 2 liften, speelautomaten, kluisjes. Kamers: het hotel telt 246 kamers allen voorzien van een balkon, telefoon, complete badkamer, tv en airco Verzorging: ontbijt-, lunch- en dinerbuffet. Bijzonderheden: zeer mooi, gunstig gelegen hotel met perfect verzorgde maaltijden.

4 HOTEL GARBI PARK*** Calle Santa Marta 1, Lloret de Mar, Ligging: zeer centraal gelegen op ca. 200m afstand van het strand en 50m van het centrum van Lloret. Faciliteiten: receptie, comfortabele lounge met bar, 3 liften, tv-zaal, binnenzwembad, buitenzwembad, terras met ligstoelen, speelautomaten, discotheek (gratis toegang voor hotelgasten), kluisjes, entertainmentprogramma (in het seizoen ook voor kinderen in hotel Gran Garbi). Kamers: het hotel telt 250 kamers, allen voorzien van balkon, telefoon en complete badkamer. Verzorging: ontbijt-, lunch-, en dinerbuffet. Bijzonderheden: al jaren een populair hotel in ons programma.

5 HOTEL OASIS PARK*** C/Actor Pere Codina i Mont s/n, Lloret de Mar, , Ligging: een rustig gelegen hotel op 550m van het strand van Fanals en ca. 1000m van het centrum van Lloret. Faciliteiten: receptie, lounge, 2 bars,3liften,tvzaal,speelautomaten, biljarts, 2 zwembaden, kinderspeeltuintje, kinderbad, groot terras met ligstoelen, fitness, whirlpool, sauna, entertainmentprogramma (in het hoogseizoen ook voorkinderen), kluisjes. Kamers: alle 428 kamers zijn voorzien van een balkon, tv en en een complete badkamer. Verzorging: ontbijt-, lunch- en dinerbuffet. Bijzonderheden: dit hotel is gelegen in de wijk Fanals.


Download ppt "Lloret de Mar."

Verwante presentaties


Ads door Google