De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Nieuwe begrippen in het gevang. Ziehier JOE ARPAIO. Voor degene die hem niet kennen, hij is de sheriff van de Staat Maricopa in Arizona en, alhoewel hij.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Nieuwe begrippen in het gevang. Ziehier JOE ARPAIO. Voor degene die hem niet kennen, hij is de sheriff van de Staat Maricopa in Arizona en, alhoewel hij."— Transcript van de presentatie:

1 Nieuwe begrippen in het gevang

2 Ziehier JOE ARPAIO. Voor degene die hem niet kennen, hij is de sheriff van de Staat Maricopa in Arizona en, alhoewel hij door allen aangeklaagd wordt, wordt hij telkens met een grote meerderheid (90%) herkozen). In de volgende bladzijden zult u ekle redenen zien van zijn herkiezing….

3 De sheriff Joe Arpaio heeft wat men een “stad tenten-gevangenis” gesticht wat de bouw van een andere gevangenis bespaarde en heeft op deze manier miljoenen dolars bespaard aan de staat Arizona. Hij heeft de gemiddelde kosten van een maaltijd onder de 20 cent gebracht en de kosten worden aan de gevangenen doorgerekend. Hij heeft alle vorm van pornografie en sigaretten uit het gevang verwijderd, hij heeft alle turn uitrusting in beslag genomen en ook alle films weggenomen die niet als “algemeen toegelaten” zijn gerangschikt. Hij zegt: “ze zijn hier om een schuld tegen de menselijkheid te betalen en niet om zich spieren bij te werken die ze dan tegen onschuldige bewoners gebruiken eens uit het gevang.”

4 Hij heeft dwangarbeid heringesteld zodat de gevangenen werken uitvoeren van sociale aard om zodoende geld uit te sparen aan de belastingplichtigen. Deze werken zijn toepasselijk voor zowel mannen als vrouwen want hij wil niet beschuldigd worden van discriminatie.

5 Hij heeft de kabeltelevisie afgeschaft tot wanneer hij vernam dat er een wet bestond die hem verplicht deze service aan de gevangenen te geven. Hij heeft dus teledistributie ¨terug uitgedeeld maar enkel Disney Chanel en weerkundige diensten. Wanneer men hem vroeg “waarom weerkunde?” antwoordde hij: “Omdat deze onnozelaars zouden weten welk weer het zal worden als naar de dwangarbeid moeten optrekken”! Koffie werd niet meer opgediend want hij ontdekte dat deze geen enkele voedingswaarde heeft en het dus een geldverlies was voor de belastingplichtigen. Toen de gevangenen hem vroeg waarom antwoordde hij: “je bent hier niet in de Ritz en als het je niet aanstaat zorg dan je hier niet terugkomt.”

6 Hij schafte zich een serie van voordrachten van Newt Gingrich over de geschiedenis van de VS die hij dan uitzond in de cellen. Toen een reporter hem vroeg of een gelijkaardige serie door een Democraat ook zou uitgezonden worden antwoordde hij: “een dergelijke serie door een democraat geschreven die de waarheid zou zeggen zou welkom zijn en zou zelfs een verklaring zijn waarom 95% van de gevangenen “ a-priori” in het gevang terecht gekomen zijn. Met temperaturen ver boven de seizoensgemiddelden van Phoenix (46,6 graden, een record op 2 julie 2007) maakte de Associated Press een verslag dat de gevangenen in de tenten van Maricopa County de toelating kregen om enkel de roze boxers aan te trekken. Ze werden door de instelling ter beschikking gesteld.

7 De daaropvolgende woensdag hoorde mes een honderdtal mannen samen kletsen met hun roze boxer daar waar de temperatuur 53,3 graden bereikte. “Het is de hel. Wij zitten hier in een vuurhaard” zei Ernesto Gonzales, een gevangene sedert 2 jaar en die 10 jaar moest zitten. “Het is onmenselijk” Joe Arpaio, die zijn gevangenen verplicht roze aan te trekken en bologne sandwiches te eten heeft geen enkel sympathie voor hen. “Het zijn moordenaars en ze moeten gestraft worden voor hun daden. Er is geen enkele reden dat ze in de luxe zouden vertoeven tot op het moment van hun bevrijding om dan terug een andere moord te plegen om terug naar de gevangenis te komen om er terug een levensstandaard te hebben die vele belastingplichtigen zelf niet hebben.”

8 Deze zelfde dag zei hij aan de gevangenen die klaagde: “Het is in Irak ook tussen 48 en 53 graden en onze soldaten leven er ook in tenten; Ze moeten er alle dagen uitstappen met een zware pak uitrusting op de rug en ze worden beschoten. Het ergste is dat zij geen moorden hebben gepleegd, dus hou jullie je bek maar!”

9 Doe zo verder, Sheriff Joe! Als alle gevangenissen op de jouwe leken zouden er allicht minder moorden gebeuren en zouden wij geen problemen hebben van overbevolking van de gevangenissen in ons land. Ben je akkoord, stuur het naar je kennissen. Anders, wis het uit. (2008 E.P.) http://en.wikipedia.org/wiki/Joe_Arpaio


Download ppt "Nieuwe begrippen in het gevang. Ziehier JOE ARPAIO. Voor degene die hem niet kennen, hij is de sheriff van de Staat Maricopa in Arizona en, alhoewel hij."

Verwante presentaties


Ads door Google