De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De 1 e prijs van het seizoen wordt uitgedeeld!! Als er in het veld geroepen wordt “Hé Bolle”, dan kijkt iedereen tegenwoordig om, dus daarom voor ééns.

Verwante presentaties


Presentatie over: "De 1 e prijs van het seizoen wordt uitgedeeld!! Als er in het veld geroepen wordt “Hé Bolle”, dan kijkt iedereen tegenwoordig om, dus daarom voor ééns."— Transcript van de presentatie:

1 De 1 e prijs van het seizoen wordt uitgedeeld!! Als er in het veld geroepen wordt “Hé Bolle”, dan kijkt iedereen tegenwoordig om, dus daarom voor ééns en voor altijd. Wie is “De Bolle”?

2 Op plaats vier is geëindigd: “Bolle de Rooij” Deze foto is met toestemming van Johan de Rooij geplaatst en komt uit zijn eigen privé collectie

3 Op de derde plaats is geëindigd: “Fred Grim” Deze foto is met toestemming van Patrick Rutten geplaatst en komt uit zijn eigen privé collectie, Tottenham april 2008

4 Op plaats twee is geëindigd: “Kokkie Bilderberg” Deze foto is met toestemming van Peggy geplaatst en is genomen met een prachtige spiegelreflex camera van Canon op de snelweg naar Sicilië.

5 En op plaats 1 is geëindigd: “Holle bolle Verwijs” Om Ruud te verrassen hebben we z’n ouders gevraagd een foto te geven. Vandaar deze gedateerde foto uit mei 1987, waarbij Ruud verstoppertje speelt met z’n broertjes en buurjongens.


Download ppt "De 1 e prijs van het seizoen wordt uitgedeeld!! Als er in het veld geroepen wordt “Hé Bolle”, dan kijkt iedereen tegenwoordig om, dus daarom voor ééns."

Verwante presentaties


Ads door Google