De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Speciale munten van het EK Deze munten zijn gemaakt bij het EK voetbal. De munten zijn gemaakt toen het EK voetbal in Nederland en België was. Deze.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Speciale munten van het EK Deze munten zijn gemaakt bij het EK voetbal. De munten zijn gemaakt toen het EK voetbal in Nederland en België was. Deze."— Transcript van de presentatie:

1

2

3 Speciale munten van het EK Deze munten zijn gemaakt bij het EK voetbal. De munten zijn gemaakt toen het EK voetbal in Nederland en België was. Deze is gemaakt in 2001 En deze in 2000

4 Deze munten zijn gemaakt toen de Brandaris 400 jaar oud was. De Brandaris is de vuurtoren van Terschelling.

5 Dit zijn Koningin Beatrix, Koningin Juliana en koningin Wilhelmina. Koningin Beatrix kijkt naar links en Koningin Juliana naar rechts. En koningin Wilhelmina weer naar links.

6

7

8

9

10

11

12 Landen met de euro Duitsland, Ierland, Nederland, Griekenland, Finland, Luxemburg, Oostenrijk, Frankrijk, België, Italië, Portugal, Spanje Slovenië, Cyprus en Malta. DING-FLOF-BIPS(SCM)

13 Dit is het watermerk, die kan je zien als je het biljet in het licht houdt.

14 Dit is een veiligheidsdraad, die kan je ook zien als je het biljet in het licht houdt.

15 In de glanzende band staat het euroteken en de waarde van het biljet.

16

17 Wij zijn naar Het Geldmuseum in Utrecht geweest. Dit is het gebouw.

18

19


Download ppt "Speciale munten van het EK Deze munten zijn gemaakt bij het EK voetbal. De munten zijn gemaakt toen het EK voetbal in Nederland en België was. Deze."

Verwante presentaties


Ads door Google