De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Vuurwerk Vuurwerk is een werk op doek. Gemaakt met Olieverf. Vuurwerk gaat over een onmogelijke relatie die ontstond tussen twee personen op een heel donker.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Vuurwerk Vuurwerk is een werk op doek. Gemaakt met Olieverf. Vuurwerk gaat over een onmogelijke relatie die ontstond tussen twee personen op een heel donker."— Transcript van de presentatie:

1 Vuurwerk Vuurwerk is een werk op doek. Gemaakt met Olieverf. Vuurwerk gaat over een onmogelijke relatie die ontstond tussen twee personen op een heel donker ogenblik in hun leven. Doch was er reeds vuurwerk vanaf de eerste seconde. Dit vuurwerk was tevens een gevecht tegen aanvaarding van henzelf en hun relatie onderling. Maar tevens een gevecht tegen hoe de omgeving, vrienden, familie konden reageren bij uitkomst van hun relationele toestand. Doch werd het vuurwerk heviger. Heviger op het gebied van liefde en passie voor elkaar. Na lang twijfelen besloten de twee jongens dan toch uit de kast te komen. Met enerzijds positieve en anderzijds negatieve reacties. Ondanks dit waren ze vastbesloten doch verder te gaan in hun relatie. Vandaag zijn ze reeds lang samen en reeds getrouwd. Getrouwd met veel vuurwerk en vonken en nog steeds gelukkig. Afmeting: 60/80 Geleverd met echtheidscertificaat. Gedateerd en getekend op de keerzijde.

2 Woekerende Doornen Woekerende Doornen is als het leven die woekert doorheen de jaren. Met stekels en prikkels die wij moeten doorstaan. Maar met tevens de hoop op zonlicht en zonnestralen naar betere tijden. Gevoed door het regenachtige, waterige en wazige proberen wij allen vooruit te komen om het zonnetje in ons leven toe te laten. Afmeting: 30/30 Geleverd met echtheidscertificaat. Gesigneerd en gedateerd op keerzijde

3 De Kronkel De Kronkel is ontstaan door een situatie in het leven van de schilder zelf. Vele kronkels doorstond deze om te staan waar hij nu staat en te doen wat hij nu doet. Kronkels van geluk, liefde, tegenslagen, verdriet. Kronkels van de weg zoeken, de weg waar hij met zijn leven heen wou en nog steeds wil. Met één doel voor ogen. Erkenning door mensen om zich heen. Erkenning, eerbied, respect voor wie hij is en wat hij doet. Afmeting: 40/40 Geleverd met echtheidscertificaat. Gedateerd en getekend op de keerzijde.

4 My Life On Fire My Life On Fire gaat over het leven van een kunstenaar die met passie en vuur zijn leven geeft aan zijn bestaan en zijn zijn. Met alles wat erbij hoort. Dromen van onmogelijke dingen en wakker worden bekoeld door een waterval van werkelijkheden. Werkelijkheden waaruit hij wil vluchten door zijn passie en licht vast te leggen op doek. Zijn dromen enigzins vorm te geven. Op een manier waarop hij even kan vluchten van werkelijkheden. Maar doch met een nuchtere kijk op de zaken. Met in het achterhoofd realistisch te blijven. Met passie, licht en vuur gescheiden door het nuchtere koude douchewater. Afmeting: 40/40 Geleverd met echtheidscertificaat. Gedateerd en getekend op de keerzijde.

5 Inspiration Inspiration is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Over een succesvol zakenman. Een zakenman die zijn inspiratie en wilskracht haalt uit mensen om zich heen. Vreugdevolle mensen, bekoelde en berekende mensen, zwartgallige mensen, wispelturige mensen. Al deze invloeden neemt hij in zich op en ordent hij tot een bundel van bevindingen en energie. Hierop baseert hij zijn succes het succes om producten aan te bieden en op de markt te brengen die een meerwaarde betekenen voor eenieder die ooit zijn pad kruiste of zelfs niet kruiste. Alles toegespitst op gemoedstoestanden maan ook op basis van karakter en het menselijke zijn. Iedereen is voor hem een bron van inspiratie om zijn succes te boeken. Doorzetten en heel veel energie geven en nemen is een must. Alles in zich opnemend en uitzettend naar iets mooi. Afmeting: 40/40 Geleverd met echtheidscertificaat. Gedateerd en getekend op de keerzijde.

6 Soberheid Soberheid is een werk ontstaan uit een situatie. Een sobere situatie in een sobere omgeving. Maar doch zo boeiend door de fleurige en kleurige invloeden en kleine toetsen. Lichte en donkere invloeden en situaties. Situaties van vreugde, verdriet, plezier samengaande met zowel lichte als donkere invloeden. Invloeden van buitenaf die mee spelen op de situatie en deze steeds een veranderlijke kijk geven op wat zich afspeelt. Op hoe men zich voelt en hoe men een situatie die doch hetzelfde is op een andere manier of vanuit een andere hoek kan bekijken. Een situatie waarin voortdurend dingen die stilstaan toch bewegen. Afmeting: 40/40 Geleverd met echtheidscertificaat. Gedateerd en getekend op de keerzijde.

7 Van Hoop Tot Levenskracht Van Hoop tot Levenskracht is ontstaan door en bij een situatie van ziekte. Ernstige ziekte. Kanker. Met onzekere vooruitzichten. Maar met hoop en levenskracht het gevecht aangaande. Het gevecht tegen de akelige haakjes, beestjes in het lichaam. Steeds positief blijvend en kleur gevend aan bezorgde mensen om zich heen. Lichtstralen afvurend op omgeving en zichzelf, het sterretje en lichtje in huis zijnde. Komende uit een donkerbruine periode met een positieve wending op vlak van liefhebben, zorgzaamheid, licht brengen in de duisternis, het diepgroene van jong gras die wil groeien en het oranje van de zon aan de heldere hemel. Overwinnen zullen wij hoe moeilijk ook. Door de hoop en levenskracht uitgaande van een heel liefdevolle en knusse omgeving. Dit gaat over Muna. Een meisje van 6 jaar. Muna haar ouders kregen te horen, dat hun dochtertje een kankergezwel heeft op de nieren met uitzaaiingen naar longen en lever. Opbrengst van dit werk gaat volledig naar Muna. Om de onkosten helpen te dragen van de dure behandelingen. Afmeting: 40/40 Verkocht Geleverd met echtheidscertificaat. Gedateerd en getekend op de keerzijde.

8 Passie Passie met een vleugje gekheid. Passie is ontstaan uit het boeiende en bloeiende van het leven. Met een vleugje gekheid. Gezonde gekheid die een licht werpt op de Passie waarmee men in het leven staat. Opwaarts vloeiend met nuchterheid en botsend op de passie maar toch steeds blijvend doorgaan met dezelfde passie om recht in het leven te staan. Om steeds stroomopwaarts te gaan ook al botst men op hindernissen. Hindernissen die iedereen moet nemen en tegenkomt. Hindernissen die men enkel met een opwaartse beweging van passie, moed, steeds terug opstaan uiteindelijk in hogere sferen kan brengen. Die hogere sferen zijn het doel. Het doel die elk mens in zich heeft om in het leven te bereiken. Afmeting: 40/40 Geleverd met echtheidscertificaat. Gedateerd en getekend op de keerzijde.

9 Like a Flower Like a FLower. Als een bloem ontluikend staan wij elke ochtend op. Elke ochtend opnieuw bezaaien wij onze wegen met bloemen en vreugde. Iedere keer ontluiken wij en dragen wij uit wie zijn, wat wij doen en waar wij voor staan. Kronkelend door de weidse velden bezaaid met bloemen en blaadjes. Bloemen en blaadjes van vreugde, liefde, hoop, moed. Op weg naar een weg bezaaid met bloemen komen wij al gaande weg steeds nieuwe bloemen en blaadjes tegen van anderen om ons heen. Samenvloeiend of uit elkaar weg vloeiend. Toch kruisen ze elkaars pad. Iedere bloem, blad gaat zijn eigen weg of smelt samen met een andere bloem of blad om samen een nieuwe weg te bezaaien met bloemen en blaadjes. Afmeting: 40/50 Geleverd met echtheidscertificaat. Gedateerd en getekend op de keerzijde.

10 Raster Raster zoals het raster van het leven. Het veelkleurige raster van het leven met zijn vele ups and downs. Het artistieke raster van het leven. Ieder op zich is artistiek in het leven, op gelijk welke wijze maken wij van onszelf een artistiek kleuren raster. Ieder is uniek, ieder raster is uniek, doch vind iedereen wat terug in elk raster. Een raster daar bouw je aan en is veranderlijk. Veranderlijk doorheen een mensenleven. Zo vele rasters zijn mogelijk. Doch blijft elk raster opnieuw boeiend. Boeiend in de zin van evolutie, evolutie van het leven en alles eromheen. Invloeden van buitenaf bepalen ieders raster mee. Of het nu vrolijk of droevig is of het nu licht brengt of duisternis. Boeiend blijft het in de eeuwigheid. Elk raster is oneindig en nooit af. Afmeting: 30/30 Geleverd met echtheidscertificaat. Gedateerd en getekend op de keerzijde.

11 Van Turbulentie tot lichtpunt Van Turbulentie tot lichtpunt. Gaat over het leven van een zoekend persoon. Zoekend naar erkenning en respect. Om dit te bereiken doorzwom hij meerdere diepe wateren, met vele mislukkingen leed hij een turbulent leven op elk vlak, zowel op relationeel gebied als op emotioneel en zakelijk vlak. Het hoofd laten hangen was geen optie. De schouders omhoog en eronder zetten was echter de enige optie. Blijvende doorzetting uiten zich uiteindelijk in het ultieme doel. Het ultieme doel werd ook bereikt met veel vallen en opstaan. Het licht van het doel kwam dichterbij. Het licht is het doel maar niet het einddoel. Eens het licht bereikt is het de intentie om verder te streven naar nieuwe doelen. Zo zal het licht steeds groter en feller worden en meer en meer een plaats innemen. Het licht zal het turbulente overschaduwen en doen vervagen in gedachten. Afmeting: 50/70 Geleverd met echtheidscertificaat. Gedateerd en getekend op de keerzijde.

12 Het Onvolmaakte Levensweb Het onvolmaakte Levensweb. Bouwen aan een stevig web duurt zijn tijd. Hoe meer ervaring en hoe meer geduld hoe groter en steviger het web. Een web breekt wel eens, herstelling is nodig, net als in het leven van een mens. Steeds opnieuw bouwen wij stukjes web. Dan eens groot en stevig, dan weer eens klein en broos. Stevigheid en broosheid maakt deel uit van de levenscirkel. De sluitende cirkel in opbouw van het web. Een web aaneenhangend uit meerdere delen. Meerdere sigmenten, elk sigment met zijn emoties en eindpunten zullen uiteindelijk samenklitten tot één groot geheel. Wanneer het web af is, is het doel bereikt. Maar een web is nooit af, steeds opnieuw komen breuken voor door winden van tegenspoed, botsingen met onszelf en anderen. Een levensweb blijft dus een onvolmaaktheid. Nooit af, nooit dicht, ooit eens dicht dan weer brekend. Afmeting: 40/40 Geleverd met echtheidscertificaat. Gedateerd en getekend op de keerzijde.

13 Levenslust Levenslust. Lust om te leven en overleven met positieve instroom van boven uit die de negatieve instroom van onderuit onderdrukt en bevecht. De positieve instroom zal zijn overhand krijgen. Zijsprongen zullen helpen om de instromen te bevorderen. Zijsprongen van positieve invloeden duwen mee de negatieve instromen terug naar buiten. Weg met negatieve instromen welkom positieve instromen. Stromend naar het middelpunt. Het middelpunt van mensheid en menselijkheid. Inwendige positieve stromen gaan de uitwendige negatieve stromen tegen die trachten de innerlijke positieve stroming over te nemen. Neem enkel de meest positieve stromen van buitenaf op. De mooie invloeden. Dit maakt een mooi mens van eenieder die de positieve stroming volgen. Afmeting: 40/40 Geleverd met echtheidscertificaat. Gedateerd en getekend op de keerzijde.

14 Explore You’re Life Explore You’re Life. Ontstaan uit een gelukkige sucsesvolle periode volgend op emotionele dompers die het gevolg zijn van mislukking op relationeel gebied. Woede en boosheid nemen de bovenhand maar bekoelen na een tijdje door de koude douche van het leven. Nuchter denken en verder gaan in een nieuw ingeslagen weg nemen met der tijd stilaan de overhand en zullen het overschaduwde gedeelte van een niet zo leuke periode doen vergeten. Donkere gedachten zullen wegebben in de tijd en plaats maken voor nieuwe kansen op geluk en relationeel liefhebben. Een oude toekomst sluit af een nieuwe begint. Afmeting: 30/30 Geleverd met echtheidscertificaat. Gedateerd en getekend op de keerzijde.

15 Explosion 1 Explosion 1. Weerspiegeld een eerste luik van explosieve momenten in het leven. Explosies van emoties. Hoog oplopende emoties waarbij gekwetsten achten blijven. Innerlijk gekwetsten. Deze zitten op hun beurt met explosieve gevoelens die tot uiting zullen komen in een tweede fase. Een veel intensere explosie zal hierdoor ontstaan in een tweede gedeelte. Veel intenser van gevoelens. Opgekropte gevoelens die tot explosie komen. Dit maakt eenieder mee. Ieder onder ons zit met opgekropte gevoelens die ooit tot explosie komen. Al dan niet met achterblijvende letsels. Hou deze letsels beperkt door de intensiviteit van explosie te minderen en behoed uzelf en uw naasten voor hevige explosies met onoverkomelijke diepe kwetsuren als gevolg. De boodschap hierachter is praat met elkaar en praat dingen uit. Laat deze niet exploderen. Afmeting: 20/20 Geleverd met echtheidscertificaat. Gedateerd en getekend op de keerzijde.

16 Van Chaos Tot Verlichting Van Chaos tot verlichting. Is een werk die ontstaan is uit een chaotische toestand waarvan iedereen dacht dit komt niet goed. Maar toch kwam het goed. Met vele bochten en uit de bocht gaan, vele onderbrekingen en opnieuw beginnen. Veel brede hindernissen die met smalle wegen omgeleid werden tot die verlichting en verzuchting van opluchting. Afmeting: 50/50 Geleverd met echtheidscertificaat en getekend en gedateerd op keerzijde.

17 To Be A Star To Be A Star. Elke dag zijn wij een beetje de ster. De ster aan de hemel, de ster die anderen aan het lachen brengt. De ster die licht geeft aan wie in het duister leeft. De ster van hoop, de ster van geluk, de ster van liefde. Verken het sterretje in jezelf, laat het oplichten tot positivisme. Geef deze positieve energie door. Afmeting: 30/30 Geleverd met echtheidscertificaat. Getekend en gedateerd op de keerzijde.

18 Prikkelende Kronkels Prikkelende Kronkels stelt voor hoe iemand ondanks de vele tegenslagen en de vele kronkels die erg prikkelend waren als het waren uit het donkere naar het licht te groeien. Weleens waar met de prikkels die hij nu gebruikte om zijn weg te banen op een heel positieve wijze. Een wijze waar verwondering voor kwam. Verwondering en bewondering hoe hij langzaam maar zeker die weg baande waar hij naartoe wou. Zonder rekening te houden met het denken en reageren van anderen. Er kwam zelfs vurige passie en liefde aan te pas, waardoor het bereiken van dit doel een gemeenschappelijk doel werd. Het leven zit vol prikkels, neem deze mee op je reis door het leven en werp deze op een positieve wijze af naar wie je aan wil sporen om positief in het leven te staan. Maak van negatieve prikkels positieve prikkels. Prikkels die stimuleren om steeds door te gaan. En te geloven in je doel. Afmeting: 50/70 Geleverd met Certificaat van Echtheid. Gesigneerd en gedateerd op de keerzijde

19 The Dark Side Of The Green Planet Met dit werk laat ik zien hoe mensen met macht en geld deze macht vaak misbruiken om nog rijker te worden. Te vaak op de hals van anderen en ten koste van het Milieu. De rampzalige gevolgen en bloedvergietende gevolgen waarbij het milieu onherroeppelijke schade oploopt. Als tegepool zien wij de strijders die deze drang tot niets ontziende vernietiging te lijf gaan. Om een zuivere planeet voor iedereen en nakomelingen te bedingen. Strijdend tegen grootmachten, vervuiling en bloed vergieten. Toetsend aan de huidige situatie van onze eigen planeet. Een planeet die wij met zorg en respect moeten behandelen willen wij nog een goede toekomst voor de generaties na ons. Zonder blind te staren op verwerven van rijkdommen. Rijkdom zit in kleine dingen. In dit werk zie je de voortdurende strijd en bloedvergieten die onze groene planeet al maar grijzer en donkerder maakt. Het is nog niet te laat. Afmeting: 50/50 Geleverd met Certificaat van Echtheid. Gesigneerd en gedateerd op de keerzijde.

20 Hope Hereafter Wat er ook komt er is altijd hoop. Wat er ook zich voordoet in het leven nooit wanhopen. Er is steeds en altijd hoop dat het beter zal gaan. Betere tijden bestaan. Sommige perioden in een mensenleven zijn een warboel van omstandigheden, pijn, verdriet, tegenslagen. Maar steeds komt het licht terug. Steeds zal er een weg zijn, maar let op van de gevaarlijke kruisingen. Kijk steeds vooruit en laat de lijnen in een positieve weg omhoog stromen. Afmeting: 30/30 Geleverd met echtheidscertificaat. Getekend en gedateerd op de keerzijde.

21 Open Versus Gesloten Verbondenheid

22 Cluster Cluster is een opeenhoping van geveoelens. Een groepering van deze gevoelens die samen een tros vormen van emoties en de toestand waarin men zich bevind op een welbepaald ogenblik in het leven. Afmeting: 50/50 Geleverd met echtheidscertificaat. Getekend en gedateerd op de keerzijde.


Download ppt "Vuurwerk Vuurwerk is een werk op doek. Gemaakt met Olieverf. Vuurwerk gaat over een onmogelijke relatie die ontstond tussen twee personen op een heel donker."

Verwante presentaties


Ads door Google