De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

SPONSORLOOP BASISSCHOOL : DE VELDHOF 18 APRIL 2014 www.moedermeteenmissie.com Moeder met een Missie Jolanda de Groot-Gravee.

Verwante presentaties


Presentatie over: "SPONSORLOOP BASISSCHOOL : DE VELDHOF 18 APRIL 2014 www.moedermeteenmissie.com Moeder met een Missie Jolanda de Groot-Gravee."— Transcript van de presentatie:

1 SPONSORLOOP BASISSCHOOL : DE VELDHOF 18 APRIL 2014 www.moedermeteenmissie.com Moeder met een Missie Jolanda de Groot-Gravee

2 Wanneer er een baby op komst is…. www.moedermeteenmissie.com Het niet vanzelfsprekend is dat de baby gezond is!

3 Wisten jullie dat ? www.moedermeteenmissie.com Er in Nederland 16.848.713 inwoners zijn? Per dag 495 kinderen worden geboren? Per jaar 181.000 baby's? Waarvan 74872 kinderen geregistreerd zijn met een handicap?( leeftijd 0-18 jaar) Dit aantal nog veel hoger is?(109.000-129.000) Er wereldwijd dagelijks ruim 380.000 baby's worden geboren, dat dit er 255 per minuut zijn. Het een wonder is als je gezond wordt geboren?

4 Stefano geboren met Prader Willi syndroom 30-08-2003 www.moedermeteenmissie.com  8 weken prematuur  2260 gram

5 Media naamsbekendheid PWS www.moedermeteenmissie.com WDR

6 Wonderkinderen www.moedermeteenmissie.com Stefano en zijn vader Stefan De liefde tussen vader en kind!

7 Moeder met een Missie www.moedermeteenmissie.com

8 23 april 2013 De oprichting van Moeder met een Missie www.moedermeteenmissie.com Naamsbekendheid PWS ( 2010- tot heden) Meer dan 25 publicaties, kranten, bladen, website’s, radio, Nederlandse en Duitse televisie Website oktober 2012 Deze website internationaal is, meer dan 600 bezoekers per dag heeft Meer dan 112 landen de website hebben bezocht Er elke dag tientallen nieuwe abonnees bijkomen De website is beschikbaar in 7 talen, deze door vrijwilligers worden vertaald? Nederlands, Duits, Engels, Frans, Pools, Spaans en Chinees Oprichting Moeder met een Missie, 23 april 2013! Moeder met een missie is een stichting zonder winstoogmerk Wensen o.a.: het organiseren van reizen-en/of uitstapjes voor langdurig zieke en/of gehandicapte kinderen en hun begeleiders; Grootse Wens: een eigen vakantiehuisje of caravan ter beschikking stellen aan ouders met een gehandicapt of chronisch zieke kind. Deze mensen een zorgeloze vakantie aanbieden, even afschakelen

9 Evenementen 2014 MMM www.moedermeteenmissie.com 18 april: de sponsorloop van de basisschool : de Veldhof in Eygelshoven 23 april: de eerste verjaardag van Moeder met een Missie, prijs voor de beste slogan “Moeder met een Missie” 18 mei :rommelmarkt Bosweg in Eygelshoven, Moeder met een Missie zal haar garagepoorten openen opbrengst is voor de stichting Zomer, (nog in planning):Uitstapje Blotevoetenpark Workshop, (nog in planning ) muziekinstrumenten bespelen voor het kind met een beperking Najaar, nog in planning: Benefietconcert Rondrit auto’s Hou de website in de gaten voor meer informatie

10 Vragen? www.moedermeteenmissie.com

11 Moeder met een Missie www.moedermeteenmissie.com Moeder met een Missie, Bedankt alle leerlingen en leerkrachten voor de moeite en inzet voor Moeder met een Missie! Wij zijn trots dat jullie ons als een van de drie goede doelen hebben gekozen! Veel succes met de sponsorloop!


Download ppt "SPONSORLOOP BASISSCHOOL : DE VELDHOF 18 APRIL 2014 www.moedermeteenmissie.com Moeder met een Missie Jolanda de Groot-Gravee."

Verwante presentaties


Ads door Google