De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Eindpresentatie Otis Tarda Groep K Gijs van Cappelle Roemer Helwig Myrna Leeflang Sven van Nieuwenhuizen Freek Verhaar.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Eindpresentatie Otis Tarda Groep K Gijs van Cappelle Roemer Helwig Myrna Leeflang Sven van Nieuwenhuizen Freek Verhaar."— Transcript van de presentatie:

1 Eindpresentatie Otis Tarda Groep K Gijs van Cappelle Roemer Helwig Myrna Leeflang Sven van Nieuwenhuizen Freek Verhaar

2 Inleiding Probleemstelling Eisen Wensen Concepten Het resultaat Aanbevelingen

3 Probleemstelling Ontwerp en vervaardig een hulpmiddel voor het vervoeren van tenminste 2 volle boodschappentassen Doelgroep: 65+

4 Eisen De kar moet de trap op te trekken zijn met max. 150N. De kar moet het drie-wiel-systeem bevatten. De kar moet inklapbaar zijn binnen 4 stappen. De wielen moeten minimaal 4 cm breed zijn. De kar moet geduwd worden in plaats van getrokken. Prijs moet onder de €100,- blijven. De kar moet min. 30 kg kunnen houden. De afmetingen van de boodschappenkar moeten kloppen volgens de berekeningen over de plaatsing van de onderdelen. De kar mag maximaal 600 mm breed zijn. Het zwaartepunt van de boodschappenkar moet volgens het zwaartepuntmodel voor de wielas liggen. De kar moet het drie-wiel-systeem bevatten. De kar moet inklapbaar zijn binnen 4 stappen. De kar moet geduwd worden in plaats van getrokken. De kar moet min. 30 kg kunnen houden. De afmetingen van de boodschappenkar moeten kloppen volgens de berekeningen over de plaatsing van de onderdelen.

5 Wensen Mogelijkheid tot trekken (op vlakke weg). Eventueel handleiding erbij. Om rijcomfort te verhogen kunnen er veren geplaatst worden tussen de kar en de wielen. Als de boodschappenkar is opgeklapt moet deze kleiner zijn dan 460*120*450 mm. Mogelijkheid om op de kar te steunen moet aanwezig zijn. Mogelijkheid tot trekken (op vlakke weg). Mogelijkheid om op de kar te steunen moet aanwezig zijn. Als de boodschappenkar is opgeklapt moet deze kleiner zijn dan 460*120*450 mm.

6 Concept tekeningen

7 Het resultaat

8 Inklapbaarheid stuur P5 en P95 902mm 1082mm

9 Drie-wiel-systeem

10 Trapsysteem

11 Inklapbaarheid

12 Aanbevelingen Inklapbaarheid Afwerking Drie-wiel-systeem Zwenkwielen

13 Vragen?


Download ppt "Eindpresentatie Otis Tarda Groep K Gijs van Cappelle Roemer Helwig Myrna Leeflang Sven van Nieuwenhuizen Freek Verhaar."

Verwante presentaties


Ads door Google