De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Maak er een reizend spektakel van in 2006 !!! Waarom ?

Verwante presentaties


Presentatie over: "Maak er een reizend spektakel van in 2006 !!! Waarom ?"— Transcript van de presentatie:

1 Maak er een reizend spektakel van in 2006 !!! Waarom ?

2 Als de auto eindelijk klaar is voor de reis rookt die een beetje !!Onderweg heb je al snel een beetje motorschade ………….Het team uit Sofia Bulgarije knapt hem zo weer voor je op !!!De mannen halen voor “weinig” je auto van de snelweg Gelukkig heb je na 4000 kilometer in Iran voor 2,60 euro 160 liter diesel !

3 Herbert had een lang afscheid in Weert bij zijn vriendin ….. Nadat zijn wilde haren eraf gehaald zijn in Instanbul ………Gaat hij tijdens onze reis door voor dienstplichtig Iranees militair.

4 Sinds Sander de waterpijp is gaan roken in Iran …………. Is hij gaan nadenken op de hoogste berg die er te vinden is !Nu denkt hij God te zijn en over water te lopen……..…..en vind hij zelfs een gewaad bij zijn rode baard……….! Gelukkig heeft hij wel de kameel in de woestijn gevonden die die landrover gaat trekken ……………!!!

5 Het eten is varierend onderweg en soms koken we zelf….. Of we krijgen warm getrokken koeiemelk aangeboden in TurkijeOf we nemen een diepgevroren kippetje met ei…………!!! Maar we hebben de pootjes nog niet geprobeerd….!!!

6 Soms gaan we tegenwoordig naar de kerk…….…..en het zijn mooie gebouwen om te zien…..!!!……en doen we de schoenen uit.....zoals het hoort….

7 Waar we het voor doen..De landschappen zijn zo fantastisch… ….soms is er net als in NL een beetje sneeuw…. …..rijden we de smok in van een grote stad (Esfahan)…….Bekijken we Nemrut Dagi…”Throne of the gods”… Zitten we vuurtje te stoken in de woestijn……… ….of proberen we vast te komen zitten in de woestijnvlakte’s….. We hebben het goed en wensen jullie hetzelfde vanuit een hangmat onder een paar palmbomen……

8 Namens de Dutchglobetrotters.nl Fijne feestdagen en een goed 2006 !!! En vergeet niet dat een rijdende auto erg makkelijk is tijdens een grote reis !!! Good Luck !!!


Download ppt "Maak er een reizend spektakel van in 2006 !!! Waarom ?"

Verwante presentaties


Ads door Google