De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Samen maken we het verschil.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Samen maken we het verschil."— Transcript van de presentatie:

1 Samen maken we het verschil.

2 Even voorstellen…. Marjolein Baarbé Roos de By Tessa Meijer
Teamleider Plannning en Investering Stadsdeel Nieuw West Roos de By Handhavingscoordinator Stadsdeel Nieuw West & Tessa Meijer Teammanager WABO, Afdeling Vergunningen Stadsdeel Oost Christine van Dijk Adviseur bij AGA Goedenmiddag, ik ben Marjolein Baarbe en dit is is Roos de By. Ik ben Teamleider Planning en Investering bij Stadsdeel Nieuw West en Roos de By is Handhavingscoördinator bij Stadsdeel Nieuw West. In de opleiding Manager van Morgen bij de gemeente Amsterdam hebben wij met onze medecursisten Tessa Meijer en Christine van Dijk als groepsopdracht een film gemaakt om de rol van de manager bij boventalligheid bespreekbaar te maken. (Helaas konden Tessa en Christine er vandaag niet bij zijn).

3 ”Film: Samen maken we het verschil”
Het doel van deze film is de manager van morgen anders naar de bank van boventallige te laten kijken. Zie de kansen en de mogelijkheden i.p.v. de onmogelijkheden bij boventalligen. En bekijk deze film door die andere bril. Veel kijkplezier. Actie: Starten van de film….

4 Frank van Erkel en Maria Post en de dynamiek bij boventalligheid
De Manager van Morgen Frank van Erkel en Maria Post en de dynamiek bij boventalligheid Ervaringen in Stadsdeel Nieuw West met de inzet van een boventallige medewerker Roos de By; Vertelt hier iets over hoe wij in De cursus Manager van Morgen geïnspireerd raakte door de visie van Frank van Erkel en Maria Post ten aanzien van de boventalligen en de dynamiek bij boventalligheid Ervaringen in Stadsdeel Nieuw West met de inzet van een boventallige

5 Vraag aan u allen: Wie heeft er al eens een boventallige medewerker aangenomen en/of ingezet?

6 Stelling: Het succes van een boventallige medewerker is afhankelijk van de inspanningen van de nieuwe manager!

7 Vraag aan u allen: Wat heb je als manager nodig om een boventallige medewerker tot een succes te maken?


Download ppt "Samen maken we het verschil."

Verwante presentaties


Ads door Google