De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Een droom wordt werkelijkheid Deze winter wordt gestart met de bouw van een tribune op het DSS BASEBALL FIELD Een wens van de honk-softbalvereniging DSS.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Een droom wordt werkelijkheid Deze winter wordt gestart met de bouw van een tribune op het DSS BASEBALL FIELD Een wens van de honk-softbalvereniging DSS."— Transcript van de presentatie:

1 Een droom wordt werkelijkheid Deze winter wordt gestart met de bouw van een tribune op het DSS BASEBALL FIELD Een wens van de honk-softbalvereniging DSS en de Stichting DSS/Kennemerland om het veld te completeren. Met een capaciteit van 150 tot 200 personen en een opslagruimte onder de tribune.

2 Een droom wordt werkelijkheid

3

4

5

6

7

8

9

10

11 Realisatie: Gemeente Haarlem Oranjewoud Stichting DSS/Kennemerland

12 Een droom wordt werkelijkheid Met speciale dank aan Dick Hoff Ere voorzitter van de Stichting DSS/Kennemerland Projectmanager van de sponsorcommissie DSS honk-softbal voor zijn tomeloze inzet om ook deze tribune gerealiseerd te krijgen


Download ppt "Een droom wordt werkelijkheid Deze winter wordt gestart met de bouw van een tribune op het DSS BASEBALL FIELD Een wens van de honk-softbalvereniging DSS."

Verwante presentaties


Ads door Google