De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Welk masker komt uit dit deel ? (klik op vraagteken of masker) OBS Annie MG Schmidt, Hengelo.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Welk masker komt uit dit deel ? (klik op vraagteken of masker) OBS Annie MG Schmidt, Hengelo."— Transcript van de presentatie:

1 Welk masker komt uit dit deel ? (klik op vraagteken of masker) OBS Annie MG Schmidt, Hengelo

2 Dit zijn geen maskers maar zwarte strepen geverfd op de gezichten. Het zijn tattoos. Als ze hun tong uitsteken dan betekent dat kom maar op als je durft ! Ze worden voor geesten en carnaval gebruikt. Ze worden gedragen door Maories. Deze maskers zien er geel rood en bruin uit. Ze zijn gemaakt van natuurlijke materialen ( stro en mos ) Ze worden gebruikt om geesten weg te jagen. Ze worden door de koning of koningin gedragen. Deze maskers zijn in verschillende kleuren en maten en met veren. Ze zijn gemaakt van papier-maché en worden voor carnaval gebruikt. Ze worden gedragen door mensen van het carnaval Ze hebben veel kleuren en grote oren en ogen. Ze zijn gemaakt van verf en hout. En ze worden gebruikt voor dans, kunst en om mensen bang te maken. En ze worden gedragen door de dansers. De maskers zitten vol met verf,veren, schmink en zijn van hout gemaakt. Ze kunnen boze geesten uitdrijven, geluk en regen brengen en dingen voorspellen. De maskers worden gedragen door de medicijn man of het opperhoofd.

3 Ze hebben veel kleuren en grote oren en ogen. Ze zijn gemaakt van verf en hout. En ze worden gebruikt voor dans, kunst en om mensen bang te maken. En ze worden gedragen door de dansers. Ze zien er geel rood en bruin uit. Ze zijn gemaakt van natuurlijke materialen ( stro en mos ) Ze worden gebruikt om geesten weg te jagen. Ze worden door de koning of koningin gedragen. Dit zijn geen maskers maar zwarte strepen geverfd op de gezichten. Het zijn tattoos. Als ze hun tong uitsteken dan betekent dat kom maar op als je durft ! Ze worden voor geesten en carnaval gebruikt. Ze worden gedragen door Maories. Deze maskers zijn in verschillende kleuren en maten en met veren. Ze zijn gemaakt van papier-maché en worden voor carnaval gebruikt. Ze worden gedragen door mensen van het carnaval De maskers zitten vol met verf,veren, schmink en zijn van hout gemaakt. Ze kunnen boze geesten uitdrijven, geluk en regen brengen en dingen voorspellen. De maskers worden gedragen door de medicijn man of het opperhoofd.

4 Dit zijn geen maskers maar zwarte strepen geverfd op de gezichten. Het zijn tattoos. Als ze hun tong uitsteken dan betekent dat kom maar op als je durft ! Ze worden voor geesten en carnaval gebruikt. Ze worden gedragen door Maories. Ze zien er geel rood en bruin uit. Ze zijn gemaakt van natuurlijke materialen ( stro en mos ) Ze worden gebruikt om geesten weg te jagen. Ze worden door de koning of koningin gedragen. Ze hebben veel kleuren en grote oren en ogen. Ze zijn gemaakt van verf en hout. En ze worden gebruikt voor dans, kunst en om mensen bang te maken. En ze worden gedragen door de dansers. Deze maskers zijn in verschillende kleuren en maten en met veren. Ze zijn gemaakt van papier-maché en worden voor carnaval gebruikt. Ze worden gedragen door mensen van het carnaval De maskers zitten vol met verf,veren, schmink en zijn van hout gemaakt. Ze kunnen boze geesten uitdrijven, geluk en regen brengen en dingen voorspellen. De maskers worden gedragen door de medicijn man of het opperhoofd.

5 Dit zijn geen maskers maar zwarte strepen geverfd op de gezichten. Het zijn tattoos. Als ze hun tong uitsteken dan betekent dat kom maar op als je durft ! Ze worden voor geesten en carnaval gebruikt. Ze worden gedragen door Maories. Ze hebben veel kleuren en grote oren en ogen. Ze zijn gemaakt van verf en hout. En ze worden gebruikt voor dans, kunst en om mensen bang te maken. En ze worden gedragen door de dansers. Ze zien er geel rood en bruin uit. Ze zijn gemaakt van natuurlijke materialen ( stro en mos ) Ze worden gebruikt om geesten weg te jagen. Ze worden door de koning of koningin gedragen. De maskers zitten vol met verf,veren, schmink en zijn van hout gemaakt. Ze kunnen boze geesten uitdrijven, geluk en regen brengen en dingen voorspellen. De maskers worden gedragen door de medicijn man of het opperhoofd. Deze maskers zijn in verschillende kleuren en maten en met veren. Ze zijn gemaakt van papier-maché en worden voor carnaval gebruikt. Ze worden gedragen door mensen van het carnaval

6 Dit zijn geen maskers maar zwarte strepen geverfd op de gezichten. Het zijn tattoos. Als ze hun tong uitsteken dan betekent dat kom maar op als je durft ! Ze worden voor geesten en carnaval gebruikt. Ze worden gedragen door Maories. Ze hebben veel kleuren en grote oren en ogen. Ze zijn gemaakt van verf en hout. En ze worden gebruikt voor dans, kunst en om mensen bang te maken. En ze worden gedragen door de dansers. Ze zien er geel rood en bruin uit. Ze zijn gemaakt van natuurlijke materialen ( stro en mos ) Ze worden gebruikt om geesten weg te jagen. Ze worden door de koning of koningin gedragen. Deze maskers zijn in verschillende kleuren en maten en met veren. Ze zijn gemaakt van papier-maché en worden voor carnaval gebruikt. Ze worden gedragen door mensen van het carnaval

7

8


Download ppt "Welk masker komt uit dit deel ? (klik op vraagteken of masker) OBS Annie MG Schmidt, Hengelo."

Verwante presentaties


Ads door Google