De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Vind jij de weg naar onze buurgemeenten ? Ga telkens met de pijltjestoets naar de volgende dia. Denk na (of noteer op een blaadje) wat er op de stippellijntjes.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Vind jij de weg naar onze buurgemeenten ? Ga telkens met de pijltjestoets naar de volgende dia. Denk na (of noteer op een blaadje) wat er op de stippellijntjes."— Transcript van de presentatie:

1 Vind jij de weg naar onze buurgemeenten ? Ga telkens met de pijltjestoets naar de volgende dia. Denk na (of noteer op een blaadje) wat er op de stippellijntjes moet worden ingevuld ! (!! Je kan dit niet typen / invullen op deze powerpoint !!) Ga daarna opnieuw verder met de pijltjestoets !

2 Kessel Bevel Itegem Putte Beerzel Koningshooikt Lier Langs de …………………………………… en de ……………………….. rijden we naar Kessel.

3 Kessel Bevel Itegem Putte Beerzel Koningshooikt Lier Langs de Legrellestraat en de Kesselsteenweg rijden we naar Kessel

4 Kessel Bevel Itegem Putte Beerzel Koningshooikt Lier Langs de …………………………………….…… rijden we naar Itegem.

5 Kessel Bevel Itegem Putte Beerzel Koningshooikt Lier Langs de Itegembaan rijden we naar Itegem.

6 Kessel Bevel Itegem Putte Beerzel Koningshooikt Lier Langs de …………………………………… rijden we naar Putte en Beerzel.

7 Kessel Bevel Itegem Putte Beerzel Koningshooikt Lier Langs de Smidstraat rijden we naar Putte en Beerzel.

8 Kessel Bevel Itegem Putte Beerzel Koningshooikt Lier Langs de …………………………………… en de ……………………….. rijden we naar Koningshooikt.

9 Kessel Bevel Itegem Putte Beerzel Koningshooikt Lier Langs de Stationsstraat en de Misstraat rijden we naar Koningshooikt.

10 Kessel Bevel Itegem Putte Beerzel Koningshooikt Lier Langs de …………………………………… en de ……………………….. rijden we naar Lier.

11 Kessel Bevel Itegem Putte Beerzel Koningshooikt Lier Langs de Dorpsstraat en de Liersesteenweg rijden we naar Lier.

12 Door Berlaar lopen ook nog 2 bijzondere wegen ! Door Berlaar loop een ……………………………………….. van Antwerpen naar Aarschot. Door Berlaar loop ook een ……………………………………….. van Lier naar Aarschot : de …… = ………………………………………

13 Door Berlaar lopen ook nog 2 bijzondere wegen ! Door Berlaar loopt een spoorweg van Antwerpen naar Aarschot. Door Berlaar loopt ook een rijksweg van Lier naar Aarschot : de N10 = de Aarschotsebaan Op de prent hiernaast kan je ook mooi de vorm van onze gemeente zien !

14 Flink geoefend !


Download ppt "Vind jij de weg naar onze buurgemeenten ? Ga telkens met de pijltjestoets naar de volgende dia. Denk na (of noteer op een blaadje) wat er op de stippellijntjes."

Verwante presentaties


Ads door Google