De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Inhoud presentatie Wat is glasvezel Waarom glasvezel Het aansluitgebied OnsBrabantNet De pakketten Aansluiting Vragen.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Inhoud presentatie Wat is glasvezel Waarom glasvezel Het aansluitgebied OnsBrabantNet De pakketten Aansluiting Vragen."— Transcript van de presentatie:

1

2 Inhoud presentatie Wat is glasvezel Waarom glasvezel Het aansluitgebied OnsBrabantNet De pakketten Aansluiting Vragen

3 Wat is Glasvezel? Glasvezel ontstaat als je glas versmelt en uitrekt tot draden met de dikte van minder dan een haar. Dat levert hoogwaardige glasvezels op die razendsnel signalen kunnen vervoeren via lichtpulsen. Dat maakt glasvezel tientallen keren sneller dan de koperen draden waar kabel en ADSL mee werken. De glasvezel kabel moet gezien worden als de opvolger van zowel de bekende telefoonkabel als de coax televisie kabel die in de afgelopen jaren ook populair zijn geworden voor internet gebruik. Telefoon- en coax kabel zijn tientallen jaren geleden uitgevonden en beginnen aan het maximum van hun capaciteit te komen. Dat leidt tot filevorming: er is teveel verkeer om voor een vloeiende stroom informatie te zorgen.

4 Waarom overstappen op Glasvezel
Met alle apparaten tegelijk, snel internetten Gebruik van meerdere apparaten tegelijkertijd. Geen snelheidsverlies als de hele buurt tegelijkertijd internet. Briljante beeld- en geluidskwaliteit Via het traditionele kopernetwerk heeft de afstand tussen uw woning en de wijkcentrale invloed op uw beeld- en geluidskwaliteit. Bij glasvezel blijft de kwaliteit van het signaal gelijk. Met interactieve televisie toegang tot een enorm aanbod van HD kanalen. Thuis via glasvezel net zo snel werken als de snelheid van het licht Downloaden én uploaden met dezelfde snelheid. Zeer stabiele internetverbinding. Overzichtelijk en voordelig alles-in-één abonnement: internet, bellen, radio en televisie

5 Het aansluitgebied 3.651 HP Vooraansluitingen: 474 HP 1.292 HP 501 HP

6 Bent u vandaag klaar voor de toekomst?

7 Over OnsBrabantNet Meest ervaren aanbieder van glasvezeldiensten in Nederland!! Vanaf 2005 in Nuenen eerste glasvezelnetwerk van OnsBrabantNet Vanaf 2006 heeft de firma Reggefiber (voorheen NEM Brabant) een aantal gemeenten voorzien van een glasvezelnetwerk tot in de woning. Al ruim zestigduizend mensen gingen voor en maken naar volle tevredenheid gebruik van onze glasvezeldiensten. Bij OnsBrabantNet draait het om mensen en persoonlijke service staat zeer hoog in het vaandel. Geen urenlange wachtrijen, u belt gratis naar onze klantenservice op (gratis voor klanten) Gratis storingsmonteur bij storingen. Persoonlijk advies over de diensten van Onsbrabantnet? Onze adviseur komt gratis bij u langs om vrijblijvend te informeren.

8 De pakketten

9 Aansluitschema

10 Overzicht

11

12


Download ppt "Inhoud presentatie Wat is glasvezel Waarom glasvezel Het aansluitgebied OnsBrabantNet De pakketten Aansluiting Vragen."

Verwante presentaties


Ads door Google