De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

VBS De Kastanje Proven en Krombeke  Linda en Lies willen in 2014 veel sportiviteit  Marleen en Ingrid een school vol gezelligheid  Sibylle en Marijke.

Verwante presentaties


Presentatie over: "VBS De Kastanje Proven en Krombeke  Linda en Lies willen in 2014 veel sportiviteit  Marleen en Ingrid een school vol gezelligheid  Sibylle en Marijke."— Transcript van de presentatie:

1

2 VBS De Kastanje Proven en Krombeke

3  Linda en Lies willen in 2014 veel sportiviteit  Marleen en Ingrid een school vol gezelligheid  Sibylle en Marijke hopen op creatief genot,  gelijkheid voor Rita en Saskia: elk kind komt aan bod!  Rust en kalmte bij Geert: die zijn goud waard.  Met Kims en Krista’s spontaniteit is elk ‘klasje’ snel geklaard.

4  Stef wenst jullie veel plezier met pc’s en ICT...  Liens enthousiasme trekt iedereen mee.  De hulpvaardigheid van Lies Dewulf is een echte zegen.  En de zorgzaamheid van Katrien kom je zelden nog tegen.  Sarah wenst jullie allen een vruchtbaar jaar...  Met Patricia is al ‘t papierwerk razendsnel klaar.

5  We wensen jullie allen ook een Brigitte en een Liliane:  zij runnen grote klassen zoals niemand anders kan.  Voor alle scholen zeker ook een Wilfried, onze klusjesman  Niets is hem te veel... Ja hoor, hij kan er wat van!

6  Paula en Marie-Jeanne wensen in 2014 bordjes vol eten,  maar we zullen ook Ludwina en Rita niet vergeten:  zij wensen warmte, veiligheid en opvang voor ieder kind.  Nette scholen, propere klassen maken Cari en Mariette welgezind.

7  En Annabel...  Zij wenst jullie alles wat je maar wensen wil!

8 2014


Download ppt "VBS De Kastanje Proven en Krombeke  Linda en Lies willen in 2014 veel sportiviteit  Marleen en Ingrid een school vol gezelligheid  Sibylle en Marijke."

Verwante presentaties


Ads door Google