De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

11 september 2001 Wie zijn de echte schuldigen?

Verwante presentaties


Presentatie over: "11 september 2001 Wie zijn de echte schuldigen?"— Transcript van de presentatie:

1 11 september 2001 Wie zijn de echte schuldigen?
Vertaald uit het Frans – Freddy Storm 09/2010

2 De onderzoekscommissie.

3 Dat rapport geeft geen antwoord op meerdere cruciale vragen…
In 2004 hebben ze hun eindrapport ingediend. Dat rapport geeft geen antwoord op meerdere cruciale vragen…

4 Building World Trade Center Toren nr. 7
Om 17 u 20, lang nadat de Twin Towers waren ingestort, is de toren nr. 7 verticaal geïmplodeerd, precies als bij een gecontroleerde afbraak. Geen vliegtuig heeft die toren, 100 m verwijderd van de Twin Towers, geraakt. Dit uiterst belangrijk feit ontbreekt in het onderzoeksrapport. In die toren bevonden zich de CIA en de archieven van Marvin Bush, de man die het inspecteren van de Twin Towers met speurhonden naar explosieven heeft verboden tijdens de 3 weken voor 11 september … Om welke staatsreden zijn die belangrijke elementen uit de media gehouden en ronduit genegeerd in het officieel rapport ?

5 Niet rap in verlegenheid, die onbekwamen !
Het Pentagon Geen resten van een vliegtuig ? Geen vliegtuigromp ? Geen motor ? Geen zetels ? Geen bagage ? En geen lichamen ! Uitleg in het officieel rapport : De brandende kerosine heeft alles doen verdwijnen …. Niet rap in verlegenheid, die onbekwamen !

6 O ja? Bekijk deze foto eens:
Is het mogelijk dat de kerosine een compleet vliegtuig met passagiers doet verdwijnen en een computerscherm intact laat ?

7 En bekijk die foto eens. Waarom hebben de vleugels van de boeing 767 geen schade berokkend daar waar ze het gebouw zouden hebben geraakt ?

8 Deze foto werd genomen kort voordat de muur van het Pentagon instortte
Deze foto werd genomen kort voordat de muur van het Pentagon instortte. De bres waardoor een boeing 767 zou zijn gepasseerd is slechts 5 m breed. Denk aan de afmetingen van een boeing 767 en u zult begrijpen dat men ons meer dan voorgelogen heeft.

9 Kon men met al die camera’s slechts die 5 foto’s hebben ?
Na de polemiek over het feit dat er geen vliegtuig in het Pentagon is gevlogen, heeft het Witte Huis besloten die «geruchten» te doen ophouden en 5 foto’s gepubliceerd die werden genomen door een van de camera’s in het gebouw.. Het Pentagon herbergt het opperbevel van het Amerikaanse leger en is bijgevolg het door het grootste aantal camera’s beveiligde gebouw ter wereld. Kon men met al die camera’s slechts die 5 foto’s hebben ?

10 Het instorten van de Twin Towers
Volgens het rapport van de onderzoekscommissie zijn de verdiepingen een na een ingestort. Die theorie klopt niet ! Het instorten zou in dat geval vertraagd zijn. De torens zijn in vrije val ingestort. Dat is onmogelijk zonder behulp van explosieven ! Tijdens het instorten van de torens vlogen brokstukken van de onderste verdiepingen naar buiten, een teken dat er explosieven waren. Geluidsopnames hebben dit bevestigd !!!

11 Deze metalen balken zijn niet verbogen door het vuur, maar netjes doorgesneden onder 45 graden door explosieven, de ideale hoek voor een gecontroleerde afbraak ! Het onderzoeken van deze balken met de beste kristallografische analyse-instrumenten heeft aangetoond dat de balken nooit een temperatuur van 700 graden hebben bereikt. Deze balken zien er helemaal niet uit zoals die van de Spaanse toren die in 2005 afbrandde en niet instortte na 2 dagen vreselijke brand !

12 Op deze foto valt het bovenste gedeelte van de toren opzij
Op deze foto valt het bovenste gedeelte van de toren opzij Het viel op het dak van het hotel van het World Trade Center. Er was dus geen druk meer op de onderliggende verdiepingen … Welnu, waarom is de toren dan toch nog vanzelf ingestort ?

13 Talrijke overlevenden uit de torens hebben verklaard herhaalde explosies te hebben gehoord. Onder hen William Rodriguez, de laatste persoon die levend onder het puin werd aangetroffen Hij was al vele jaren de conciërge van het complex. Tegenwoordig vecht hij nog steeds om de waarheid over 11 september 2001 te achterhalen….

14 En dat is niet alles ! Kent u Larry Silverstein ? Hij was de nieuwe eigenaar van het World Trade Center. In juli 2001 tekende hij een huurcontract van 99 jaar en hij sloot een verzekering af tegen terrorisme. Na 11 september liet hij zich vergoeden. Hij sleepte zijn verzekeraar voor het gerecht met het argument dat er niet EEN, maar TWEE terroristische aanslagen waren geweest Hij eiste een dubbele vergoeding en won de zaak! Uiteindelijk kende de rechtbank van het district Manhattan hem een schadevergoeding van ,6 miljard dollars toe.

15 NORAD is het organisme dat het luchtruim van de Verenigde Staten controleert. De procedure schrijft voor dat – wanneer een vliegtuig van zijn koers afwijkt of een verkeerd traject volgt – NORAD onmiddellijk de luchtmacht contacteert, die dan F16 gevechtsvliegtuigen stuurt zonder het akkoord van het ministerie van Defensie te moeten vragen. Van januari tot september 2001 heeft de luchtmacht 67 vliegtuigen onderschept, telkens in minder dan 15 minuten. Zou de luchtmacht op 11 september 2001 vier keer in zijn missie zijn mislukt ?

16 Misbruik van voorkennis ?
Enkele dagen voor 11 september zijn er talrijke misbruiken van voorkennis geweest Tussen 6 en 7 september zijn er verkoopopties gelicht op aandelen van United Airlines tegen slechts 396 aankoopopties. Op 10 september, de dag voor de aanslagen, waren dat verkoopopties op aandelen van American Airlines tegen 748 aankoopopties. « … de Amerikaanse autoriteiten verdoezelen het meest spectaculaire misbruik van voorkennis dat er ooit is geweest. In de financiële wereld zult u niemand vinden die in die officiële fabel gelooft … » John Kinnucan van Broadband Research: «Ik jeb een groter aantal aankoop/verkoopacties gezien dan ooit in de 10 jaar dat ik op de markt ben, vooral op de markt van de opties.» (Associated Press18 sept. 2001; San Francisco Chronicle 19 sept. 2001) Dylan Ratigan van Bloomberg Business News, pratend over bewegingen bij Morgan Stanley en andere maatschappijen: «Het zou een van de meest uitzonderlijke toevallen in de geschiedenis van de mensheid zijn als het een toeval zou zijn.» (ABCNews 20 sept. 2001) =

17 $ $ Wist u dat de Amrikaanse staat 40 miljoen dollars heeft uuitgegeven voor het onderzoek naar het seksuele leven van Bill Clinton tegen slechts voor 11 september 2001 ? Sommige leden van de onderzoekscommissie van de affaire Clinton/Lewinsky maakten ook deel uit van de onderzoekscommissie van 11 september.

18 Wat men nooit ziet in de media…
Tegenwoordig strijden veel mensen voor de heropening van het onderzoek en het achterhalen van de waarheid: manifestaties in New York, verenigingen van familieleden van slachtoffers, internetsites, talrijke ingenieurs en universiteitsprofessoren …


Download ppt "11 september 2001 Wie zijn de echte schuldigen?"

Verwante presentaties


Ads door Google