De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Druk op een toets voor verder. Volg nu de instructies op.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Druk op een toets voor verder. Volg nu de instructies op."— Transcript van de presentatie:

1 Druk op een toets voor verder

2

3

4

5

6

7

8 Volg nu de instructies op.

9 Druk op een toets voor verder

10 Oost, Zuid en West geven hun 3 kaarten weer aan Noord. De 12 kaarten plus de blinde kaart, die op het board lag, worden door Noord geschud. Noord stopt de kaarten “Bind”, met de beeldzijde niet zichtbaar, weer in het “Noord” vakje.

11 Druk op een toets voor verder

12 Wat betekent dit? De speler, die als eerste uitkomt, of in de volgende slag een kaart voorspeelt, moet in de gevraagde kleur een kaart bij spelen. Heeft u de gevraagde kleur niet, dan mag u een andere kaart bijspelen. Alleen in de gevraagde kleur wint de hoogste kaart de slag en mag deze speler een kaart van zijn keuze voorspelen. Iedere speler heeft nu 6 kaarten bestaande uit een willekeurig aantal klaver en/of Ruiten. Wij gaan nu weer samen zoveel mogelijk slagen maken, maar: Druk op een toets voor verder

13

14 Aas4 punten Heer3 punten Vrouw2 punten Boer1 punt

15 Druk op een toets voor verder Zorg ervoor dat gelijke kleuren niet naast elkaar liggen! De leider speelt nu met 26 kaarten (13 kaarten van zich- zelf en 13 kaarten van de dummy.) De dummy mag in het spel alleen maar opdrachten van de leider uitvoeren!

16 Voor informatie kunt u mij bellen op telefoonnummer: 06-15588373 Dit was de eerste kennismaking met het kaartspel “Bridge”. Druk op een toets voor verder Als u in het leren van bridge geïnteresseerd bent, hoor ik dat graag van u.

17 Einde wim.sam@bridgedocent.nl Voor informatie kunt u mij bellen op telefoonnummer: 0229-264487


Download ppt "Druk op een toets voor verder. Volg nu de instructies op."

Verwante presentaties


Ads door Google