De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Het fitte voorjaar Dit is jouw kans om gezellig en op een leuke manier Fit te worden/blijven! I.s.m. het management team organiseert het Feestcomité vele.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Het fitte voorjaar Dit is jouw kans om gezellig en op een leuke manier Fit te worden/blijven! I.s.m. het management team organiseert het Feestcomité vele."— Transcript van de presentatie:

1 Het fitte voorjaar Dit is jouw kans om gezellig en op een leuke manier Fit te worden/blijven! I.s.m. het management team organiseert het Feestcomité vele leuke, gezonde, inspannende en ontspannende activiteiten en cursussen.

2 De categorieën Sport en bewegen Ontspanning Gezond eten en lifestyle
Er zijn 3 categorieën waarin wij activiteiten in gaan aanbieden. Sport en bewegen Ontspanning Gezond eten en lifestyle Via Sharepoint delen wij wekelijks tips zoals; lekkere recepten, relaxende suggesties en sport/beweeg oefeningen die je kan doen (ook op kantoor).

3 Big events die wij organiseren om samen met de collega’s te doen
Big events die wij organiseren om samen met de collega’s te doen. Info, data en uitnodigingen volgen nog.

4 Competitie We starten ook een competitie waarin jij zowel individueel als samen met jouw team leuke prijzen mee kan verdienen. Eind mei zal het winnende team een geweldige prijs ontvangen maar ook de persoon die de meeste punten heeft behaald. Hoe werkt dat?! Jullie krijgen elke maand een (Excel)schema van allemaal verschillende activiteiten die je kan doen en zelf kan bijhouden. Vul deze in en lever deze de 1ste van iedere maand in bij Sharon. Dit kan digitaal maar ook geprint. Deze activiteiten kan je de gehele dag doen(sommige ook tijdens werk), denk aan; Een boek lezen. Tel het aantal stappen per dag met onze cadeautje gadget (af te halen bij receptie/team leider). Eet 2 stukken fruit per dag. Op de volgende dia zie je het schema van Februari, mis jij nog iets op deze lijst?! draag de activiteit dan aan voor volgende maand!

5 Deze excel lijst berekend vanzelf de totaal score per maand per categorie. Wel moet jezelf berekenen hoeveel punten je hebt gescoord (per minuut). doe je een activiteit samen met nog een andere collega's verdubbel jij jouw punten. Bijv Esther, Sharon en Wouter gaan samen in hun pauze een rondje lopen van 30 min (dat mag van de baas ;) ). Zij scoren alle drie : wandelen 10 pnt x 30 min = 300 pntn x2 (bonusverdubbelaar) = 600 pntn

6 Vragen/suggesties: feest comité
Hou Sharepoint in de gaten!!


Download ppt "Het fitte voorjaar Dit is jouw kans om gezellig en op een leuke manier Fit te worden/blijven! I.s.m. het management team organiseert het Feestcomité vele."

Verwante presentaties


Ads door Google