De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Waarom zou ik naar de gaan? Om uw eigen baksel misschien bekroond te zien? Om de gezelligheid/ontmoeting? Om koopjes? Om te scoren bij het geweldige.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Waarom zou ik naar de gaan? Om uw eigen baksel misschien bekroond te zien? Om de gezelligheid/ontmoeting? Om koopjes? Om te scoren bij het geweldige."— Transcript van de presentatie:

1

2

3

4

5

6 Waarom zou ik naar de gaan? Om uw eigen baksel misschien bekroond te zien? Om de gezelligheid/ontmoeting? Om koopjes? Om te scoren bij het geweldige draaiend rad? Om een lekker bakje koffie tegen inlevering van het intreebewijs? Om …… teveel voor deze dia!!!!, maar zeker voor het/de goede doel(en)

7 Doel 1: Local dreamers

8 De goede doelen Local Dreamers werkt samen met Ecuadoriaanse organisaties, die we financieel en met vrijwilligers ondersteunen. De projecten die onze partners aanbieden variëren van het geven van Engelse les of lichamelijke opvoeding tot het begeleiden van straatkinderen, van het opzetten van kleine ondernemingen tot het ontwikkelen van ecotoerisme in het Amazoneregenwoud. Gemene deler is het werken aan een wereld waar mensen blij van worden.

9 Hoewel Local Dreamers nauw betrokken is bij de invulling van de projecten en de begeleiding van vrijwilligers, zijn de projecten eigendom van onze partners. De reden daarvoor is simpel: door onze vrijwilligers nooit een onmisbaar onderdeel te laten worden van een project, komt het bestaansrecht van het project niet in gevaar. Stel je voor dat er geen vrijwilligers zijn voor een bepaald project. Wat doe je dan? Daar is rekening mee gehouden. Meer info staat op de website van Local Dreamers

10

11

12 Doel 2

13

14 Voor en door ons allemaal

15 Doel 3 Een bijdrage voor het project waarvan u in de foyer kennis kunt nemen.

16 Kom op en doe mee! Boeken, platen/Cd’s, antiek brengen of laten halen? Zet naam en telefoonnummer op de lijst. Creatief bezig geweest, biedt het ter verkoop aan! Vraag inlichtingen hoe U wilt vrijwilliger zijn? Schrijf uw naam op de lijst U heeft leuke prijzen voor het draaiend rad? Wij halen het graag op U wilt meedoen aan de appeltaartbakwedstrijd? Geef u op!! U heeft nog leuke ideeën? We horen het graag


Download ppt "Waarom zou ik naar de gaan? Om uw eigen baksel misschien bekroond te zien? Om de gezelligheid/ontmoeting? Om koopjes? Om te scoren bij het geweldige."

Verwante presentaties


Ads door Google