De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

ARTCADIA DOOR MART ALBLAS EN HUGO KOSTER A2C. HET ONDERWERP Wij hebben gekozen voor het onderwerp mobiliteit, omdat we het autoprobleem zeer belangrijk.

Verwante presentaties


Presentatie over: "ARTCADIA DOOR MART ALBLAS EN HUGO KOSTER A2C. HET ONDERWERP Wij hebben gekozen voor het onderwerp mobiliteit, omdat we het autoprobleem zeer belangrijk."— Transcript van de presentatie:

1 ARTCADIA DOOR MART ALBLAS EN HUGO KOSTER A2C

2 HET ONDERWERP Wij hebben gekozen voor het onderwerp mobiliteit, omdat we het autoprobleem zeer belangrijk vinden.

3 HET IDEE Ons idee was om een auto te maken die op eigen stroom rijd. De auto is een vervanging voor de benzinemotor/dieselmotor. De stroom wordt opgewekt door lucht en door de zon waardoor de uitstoot 0,0% is.

4 HET PROBLEEM Het probleem was dat normale auto’s niet milieuvriendelijk zijn en dat willen wij veranderen. Dus hebben wij bedacht dat de auto niet op benzine rijd maar op lucht en zonne-energie.

5 WAT WE HEBBEN GEBOUWD We hebben een auto gebouwd van hout en ijzer. Het voertuig rijdt van zichzelf gemaakte stroom. De auto is 7.8cm breed en 17.8cm lang. De auto rijd op een turbine die lucht omzet in energie waardoor de auto gaat rijden. Op het dak zitten zonnepanelen die ook energie opwekt. De auto is goed gestroomlijnd en heeft een spoiler omdat het er gewoon cool uitziet. De auto is dus eigenlijk een milieuvriendelijke sportwagen.

6 HET WERKSTUK


Download ppt "ARTCADIA DOOR MART ALBLAS EN HUGO KOSTER A2C. HET ONDERWERP Wij hebben gekozen voor het onderwerp mobiliteit, omdat we het autoprobleem zeer belangrijk."

Verwante presentaties


Ads door Google