De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Lees aandachtig deze boodschap, heel belangrijk !.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Lees aandachtig deze boodschap, heel belangrijk !."— Transcript van de presentatie:

1 Lees aandachtig deze boodschap, heel belangrijk !

2 Er was eens een jongen met een slecht karakter.. Zijn vader gaf hem een zak nagels en zei hem er eentje in het tuinhek te slaan telkens hij zijn geduld verloor of een meningsverschil had met iemand.

3 De eerste dag sloeg hij 37 nagels in het hek. De volgende weken leerde hij zich te beheersen en het aantal nagels dat hij in het hek sloeg verminderde van dag tot dag. Hij had ontdekt dat het gemakkelijker was zich te beheersen dan almaar nagels in het hek te slaan.

4 Uiteindelijk kwam de dag dat hij geen enkel nagel meer in het hek moest slaan en verheugd ging hij het nieuws aan zijn vader vertellen.

5 Zijn vader zei hem toen om elke dag dat hij zijn geduld niet verloor een nagel uit het hek te verwijderen. De dagen verstreken en uiteindelijk kon hij zijn vader het nieuws brengen dat alle nagels uit het hek waren.

6 Vader bracht zijn zoon naar het hek en zei : « mijn zoon, je hebt je goed gedragen maar kijk nu eens hoeveel gaten er zijn in het tuinhek ».

7 Het hek zal nooit meer zijn zoals voorheen. Als je een meningsverschil hebt met iemand of je ruziet met hem, laat dat altijd een wonde na zoals bij het hek..

8 Je kan een mes in iemands rug steken en het er weer uittrekken, maar het laat altijd een wonde na. Het heeft geen belang hoeveel je je excuseert, de wonde blijft. Een verbale wonde doet evenveel pijn als een fysieke wonde. Vrienden zijn zeldzame juwelen, ze laten je lachen en moedigen je aan. Zij zijn bereid te luisteren als je dat wil, ze steunen je en openen je hart. Toon je vrienden hoeveel je van hen houdt.

9 Stuur deze brief aaan hen die je beschouwt als je vrienden, zelfs indien dit betekent dat je hem terugstuurt aan de persoon die hem aan jou gestuurd heeft. Als de boodschap bij jou terugkeert, betekent dit dat je een kring vrienden hebt.

10 Om te eindigen : « het mooie van vriendschap is dat je weet aan wie je een geheim mag toevertrouwen » (Alessandro Manzoni)

11 Enige lijntjes om bij na te denken... Als je deze boodschap ontvangt, weet dan dat iemand het goed met je voorheeft en dat jij van jouw kant ook mensen hebt die je lief zijn. Als je het te druk hebt om enkel minuutjes te nemen en deze boodschap door te sturen aan anderen en je denkt : « ik doe het een van de volgende dagen », vergeet het, misschien zal je het dan nooit doen. Deze Tantra komt van het noorden van Indie

12 Of je nu bijgelovig bent of niet …. Neem enige minuutjes om dit te lezen. Het bevat enige boodschappen goed voor de ziel.

13 Geef meer aan de mensen dan zij verwachten en doe het zinvol.

14 Wees zeker van jezelf als je zegt : « ik hou van jou »

15 Als je zegt : « Het spijt me « kijk de andere persoon in de ogen

16 Spot niet met de verwachtingen van anderen. Het kan je misschien kwetsen, maar het is de enige manier om je leven te leiden.

17 Vel geen oordeel over een ander maar beoordeel jezelf kritisch.

18 Spreek traag, maar denk snel na.

19 Als iemand je een vraag stelt waarop je liever niet antwoordt, glimlach en vraag hem : « waarom wil je dat weten ? »

20 Herinner je dat de mooiste liefde en de grootste successen grote risico ’s inhouden.

21 Als je verliest, vergeet de les niet.

22 Respecteer jezelf Respecteer anderen Wees verantwoordelijk voor je daden

23 Sta niet toe dat een meningsverschil een mooie vriendschap verwoest.

24 Lach als je de telefoon beantwoordt. De persoon die je opbelt zal het horen aan je stem.

25 Lees tussen de lijnen.

26 Als je iets niet bekomt wat je graag zou willen,kan dat soms je geluk zijn.

27 de TOTEM TANTRA moet verstuurd zijn binnen de 96 uren. Verstuur enige kopies en bekijk wat er de volgende dagen met jou gebeurt. Het is de waarheid, zelfs als je niet bijgelovig bent.

28 En nu de rest... Stuur deze boodschap naar tenminste 5 personen en je leven zal verbeteren * 0-4 personen: je leven zal gevoelig verbeteren * 5-9 personen: je leven verbetert en je verwachtingen worden ingelost * 9-14 personen: je zal 5 verrassingen krijgen in de komende 3 weken * 15 of meer: je leven verbetert en alles waarvan je ooit gedroomd hebt begint vorm te krijgen.

29 Als je aan het eind van dit bericht gekomen bent, proficiat ….

30 Origineel bericht van ANDRÉ DESNOYERS

31 en op Power Point gezet door SYLVIE SIMONEAU, vertaald uit het Frans door GUSTAAF BOGAERTS

32 LachJeKrom.com © 2000 - 2005 Voor meer powerpointplezier ga naar: LachJeKrom.com


Download ppt "Lees aandachtig deze boodschap, heel belangrijk !."

Verwante presentaties


Ads door Google