De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Dag allemaal ik ga mijn spreekbeurt houden over de zangeres Alexis Jordan. – Ze is geboren op 7 april 1992 – Ze woont in de Verenigde- Staten – Haar echte.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Dag allemaal ik ga mijn spreekbeurt houden over de zangeres Alexis Jordan. – Ze is geboren op 7 april 1992 – Ze woont in de Verenigde- Staten – Haar echte."— Transcript van de presentatie:

1 Dag allemaal ik ga mijn spreekbeurt houden over de zangeres Alexis Jordan. – Ze is geboren op 7 april 1992 – Ze woont in de Verenigde- Staten – Haar echte naam is Alexis Synne Jordan – Nu ga ik vertellen wanneer ze ondekt is: Alexis Jordan is op haar 14 jaar ondekt want ze deed mee aan een talentenwedstrijd. Ze nam filmpjes op die voor Youtube bestemd zijn. Daardoor werd ze ontdekt door het productiehuis Stargate en Jay- z. Ze verhuisde voor haar muziek naar Atlante, Georgia om daar dan eindelijk door te breken als zangeres.

2 Nu ga ik iets meer vertellen over haar prijzen.- Ze heeft 3 prijzen gewonnen – StarRoc – Roc- Nation en Columbia Records. In 2011 had ze een nr1 hit Happinees in Nederland in Februari 2011 had ze haar 2 de single Good Girl en in mei 2011 had ze haar 3de single Hush Hush.In september 2010 kwam haar eerste debuutsingle Happiness uit. Ze verkocht meer dan 140.000 exemplaren. Haar debuutsingle kwam uit in de V.S., Noorwegen, Nederland, België, Australië, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk. Naast haar zangcarrière is ze ook een actrice.

3 Alexis Jordan

4 Youtube: Alexis jordan Ik ga nu kort mijn mening geven waarom ik voor Alexis Jordan heb gekozen. _ OMDAT ZE GOED KAN ZINGEN EN ZE INSPIEREERT MIJ MET HAAR MUZIEK.

5 Dit was mijn spreekbeurt en heeft er nog iemand vragen.


Download ppt "Dag allemaal ik ga mijn spreekbeurt houden over de zangeres Alexis Jordan. – Ze is geboren op 7 april 1992 – Ze woont in de Verenigde- Staten – Haar echte."

Verwante presentaties


Ads door Google