De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

SITTARD GELEEN 2025. INHOUD Waarom leef jij in 2025 prettig in jouw? Hoe denk je daaraan zelf te kunnen bijdragen?

Verwante presentaties


Presentatie over: "SITTARD GELEEN 2025. INHOUD Waarom leef jij in 2025 prettig in jouw? Hoe denk je daaraan zelf te kunnen bijdragen?"— Transcript van de presentatie:

1 SITTARD GELEEN 2025

2 INHOUD Waarom leef jij in 2025 prettig in jouw? Hoe denk je daaraan zelf te kunnen bijdragen?

3 WAAROM LEEF JIJ IN 2025 PRETTIG IN JOUW BUURT? In wat voor woning zou je willen wonen? Een groot wit modern huis met een plat dak, met luxe meubels. Vlak bij een frituur en voetbalveld Veel ramen voor de zon en een grote tuin voor feesten te geven. Hoe zou je willen dat jou straat eruit ziet? Stoep aan beide kanten met ernaast grasstroken, om de paar meter een boom. Daarnaast veel groen en veel bomen zodat het er niet saai uit ziet. Brede straten zodat je door kan rijden als er auto’s geparkeerd staan.

4 WAAROM LEEF JIJ IN 2025 PRETTIG IN JOUW BUURT? Welke voorzieningen zou je dan in jouw buurt wensen? Frituur. Fitnesscentrum. Voetbalveld. Supermarkt. Tankstation. Auto dealer. Groot restaurant.

5 WAAROM LEEF JIJ IN 2025 PRETTIG IN JOUW BUURT? Welke voorzieningen/activiteiten verwacht je in de stad? Afbouw van het Fortuna stadion. Meer tribunes bij het voetbalveld. Een discotheek. Een kermis.

6 HOE DENK JE DAARAAN ZELF TE KUNNEN BIJDRAGEN? Contacten met buren en andere mensen in de buurt? Vaak mensen tegenkomen op straat en bij de voetbalclub. Altijd beleefd zijn tegen de mensen. Carwash in de buurt zodat iedereen een schone auto heeft. Actief lid van een vereniging? Lid zijn van SVM, daar de hele dag rondhangen om te helpen en wedstrijden kijken en spelen. Lid zijn van fitnesscentrum Reuvers. Lid zijn van OVCS.

7 HOE DENK JE DAARAAN ZELF TE KUNNEN BIJDRAGEN? Vrijwilligerswerk? Bij SVM in de kantine helpen of een jeugdteam trainen. Andere bijdragen? Zorgen dat de straten en buurt schoon blijven door middel van het inhuren van schoonmakers. Fitnessinstructeur worden voor een gezonde toekomst.

8 FILMPJE


Download ppt "SITTARD GELEEN 2025. INHOUD Waarom leef jij in 2025 prettig in jouw? Hoe denk je daaraan zelf te kunnen bijdragen?"

Verwante presentaties


Ads door Google