De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Woord en Daad Armoedebestrijding wereldwijd. Woord en Daad Missie en visie Missie Woord en Daad verbindt mensen over de hele wereld in hun strijd tegen.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Woord en Daad Armoedebestrijding wereldwijd. Woord en Daad Missie en visie Missie Woord en Daad verbindt mensen over de hele wereld in hun strijd tegen."— Transcript van de presentatie:

1 Woord en Daad Armoedebestrijding wereldwijd

2 Woord en Daad Missie en visie Missie Woord en Daad verbindt mensen over de hele wereld in hun strijd tegen armoede, vanuit Bijbels perspectief. Visie In een gebroken wereld vol armoede en onrecht streeft Woord en Daad naar het zichtbaar maken van tekenen van Gods komend Koninkrijk.

3 Woord en Daad Waar werken wij? Azië: Bangladesh, Filippijnen, India, Sri Lanka, Thailand Afrika: Benin, Burkina Faso, Ethiopie, Sierra Leone, Tsjaad, Oeganda, Zuid Afrika Midden en Zuid Amerika: Colombia, Guatemala, Haiti, Honduras, Nicaragua

4 Woord en Daad Water en sanitair Aanleg van waterbronnen en sanitaire voorzieningen, voorlichting over noodzaak van hygiëne, onderhoudstrainingen.

5 Woord en Daad Voedselzekerheid Verbetering van de landbouwproductie, verstrekken van zaaizaad en pootgoed, training van boeren en boerengroepen.

6 Woord en Daad Onderwijs Kleuter- en basisonderwijs, voortgezet onderwijs, hoger onderwijs. Maar ook alfabetisering voor volwassenen en thuisonderwijs.

7 Woord en Daad Vakonderwijs en arbeidsbemiddeling Technisch en agrarisch beroepsonderwijs, arbeidsbemiddeling, stagebegeleiding.

8 Woord en Daad Bedrijfsontwikkeling Economische en agrarische bedrijfsontwikkeling. Grote en kleine leningen aan startende boeren en ondernemers.

9 Woord en Daad In één oogopslag Basisvoorzieningen Gezondheidszorg, voedselzekerheid, landbouw, water en wonen. Onderwijs Kleuterschool, basisonderwijs, voortgezet onderwijs, hoger onderwijs, universiteit, studie- beurzen. Vakonderwijs Vakscholen en arbeidsbemiddeling, Bedrijfsontwikkeling Microkredieten, middelgrote en groter leningen, ontwikkeling van de ‘productieketen’.

10 Woord en Daad In één oogopslag In de programma’s staat de mens, onze naaste die hulp nodig heeft, centraal als schepsel van God. Samen met de mensen om hem heen, zoeken onze partnerorganisaties mogelijkheden om de naaste te helpen. Woord en Daad verbindt vanuit Bijbels perspectief mensen over de hele wereld in hun strijd tegen armoede.

11

12

13

14

15 Woord en Daad Armoedebestrijding wereldwijd Hartelijk dank voor uw steun!


Download ppt "Woord en Daad Armoedebestrijding wereldwijd. Woord en Daad Missie en visie Missie Woord en Daad verbindt mensen over de hele wereld in hun strijd tegen."

Verwante presentaties


Ads door Google