De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Een baan, groei in hun gemeente, kinderen vertellen wie Jezus is: dat zijn de dromen van jonge christenen wereldwijd. Het is Biddag! Bid je mee? Voor.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Een baan, groei in hun gemeente, kinderen vertellen wie Jezus is: dat zijn de dromen van jonge christenen wereldwijd. Het is Biddag! Bid je mee? Voor."— Transcript van de presentatie:

1

2 Een baan, groei in hun gemeente, kinderen vertellen wie Jezus is: dat zijn de dromen van jonge christenen wereldwijd. Het is Biddag! Bid je mee? Voor hun dromen en hoop voor de toekomst? Voor de groei van Gods kerk wereldwijd?

3 Met jonge christenen wereldwijd, zoals Fransina (29) uit Indonesië: “Ik hoop en bid dat de Bijbelverhalen die ik op de zondagsschool vertel de kinderen én hun ouders raken.” Bid mee!

4 Voor jonge christenen zoals Fransina, die als zondagsschoolleiders het Goede Nieuws delen Voor de groei van Gods kerk op Papoea, in Indonesië en wereldwijd

5 Laat Uw Koninkrijk komen! Deel, bid en geef Bid mee en geef! Help jonge christenen wereldwijd hun geloof in God uit te stralen in hun omgeving, in woord én daad!

6


Download ppt "Een baan, groei in hun gemeente, kinderen vertellen wie Jezus is: dat zijn de dromen van jonge christenen wereldwijd. Het is Biddag! Bid je mee? Voor."

Verwante presentaties


Ads door Google