Download de presentatie
De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub
GepubliceerdJan Bos Laatst gewijzigd meer dan 9 jaar geleden
1
Foodgrade technical support, technisch onderhoud in de voedingsindustrie Algemeen onderhoud in hygiënische omgeving Opstellen van onderhoudsplanning, smeerhandboek Bedienings-, reinigings- en onderhoudsinstructies Optimalisatie en fijnstellen van o.a. metaaldetectoren
2
Onderhoudswerkzaamheden aan steeds hogere eisen BRC - IFS ISO 22000 FDA Sectoriële autocontrolegidsen Steeds strengere eisen met betrekking tot het uitvoeren en opvolgen van onderhoud met als doel de veiligheid en wettelijkheid van het product niet in het gedrang te brengen
3
Tijdig correct onderhoud = sparen Belang van smeren Belang van hygiëne Voorkomen is goedkoper dan genezen Lagere kost wisselstukken Geen stilstand op onverwacht moment Geen verliezen door “bijna goede” productie
4
Technisch onderhoud uit handen geven, waarom? vast personeel geen tijd/ geen voltijdse job Vakkennis: correct gebruik Eenmalig werk: Optimalisatie van de afstelling Bedieningshandleiding/ opstellen smeerplannen Periodiek werk: Smeren/ halfjaarlijkse reiniging/ Registratie die u kan voorleggen FAVV/ BRC/ IFS Besparing door het afwezig zijn van grote stock met veel verschillende dure vetten en oliën.
5
Op zoek naar een oplossing? Project beschrijven Parameters identificeren en onderzoeken Uitvoeren van testruns Verslag besluitvorming en mogelijkheden Nazorg
6
Heeft u interesse? Neem gerust contact op, ik kom me graag even persoonlijk voorstellen. Sara Germeys sara@foodgrade.be 0497 86 59 87 Bezoek ook de website www.foodgrade.be
Verwante presentaties
© 2024 SlidePlayer.nl Inc.
All rights reserved.