De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

KIVI NIRIA. Van techniek tot toekomst. Het congres wordt mede mogelijk gemaakt door:

Verwante presentaties


Presentatie over: "KIVI NIRIA. Van techniek tot toekomst. Het congres wordt mede mogelijk gemaakt door:"— Transcript van de presentatie:

1 KIVI NIRIA. Van techniek tot toekomst. Het congres wordt mede mogelijk gemaakt door:

2 KIVI NIRIA. Van techniek tot toekomst. Debat 1 De dokter en de ingenieur

3 KIVI NIRIA. Van techniek tot toekomst. Debat 1 De dokter en de ingenieur *Prof. dr. Pim van Aken, Universiteit Twente *Prof. dr. Dirk Gouma, AMC *Dr. ir. Jessika van Kammen, Zonmw *Ir. Michael Lansbergen, Ziekenhuisgroep Twente *Dr. Ben Mijnheer, Hogeschool Inholland

4 KIVI NIRIA. Van techniek tot toekomst. Debat 1 - stellingen De dokter en de ingenieur *De dokter en de patiënt worden te weinig betrokken bij het ontwerp en de ontwikkeling van nieuwe technologische toepassingen.

5 KIVI NIRIA. Van techniek tot toekomst. Debat 1 - stellingen De dokter en de ingenieur *De dokter en de patiënt worden te weinig betrokken bij het ontwerp en de ontwikkeling van nieuwe technologische toepassingen. *De ingenieur wordt te weinig betrokken bij de uiteindelijke toepassing van de nieuwe technologie in de zorg en krijgt daardoor te weinig terugkoppeling op zijn product.

6 KIVI NIRIA. Van techniek tot toekomst. Debat 1 - stellingen De dokter en de ingenieur *De dokter en de patiënt worden te weinig betrokken bij het ontwerp en de ontwikkeling van nieuwe technologische toepassingen. *De ingenieur wordt te weinig betrokken bij de uiteindelijke toepassing van de nieuwe technologie in de zorg en krijgt daardoor te weinig terugkoppeling op zijn product. *De huidige organisatie van de zorg belemmert vernieuwing van de zorg, bijv. door gewoontevorming of schotten tussen verschillende budgetten.

7 KIVI NIRIA. Van techniek tot toekomst. Debat 1 - stellingen De dokter en de ingenieur *De dokter en de patiënt worden te weinig betrokken bij het ontwerp en de ontwikkeling van nieuwe technologische toepassingen. *De ingenieur wordt te weinig betrokken bij de uiteindelijke toepassing van de nieuwe technologie in de zorg en krijgt daardoor te weinig terugkoppeling op zijn product. *De huidige organisatie van de zorg belemmert vernieuwing van de zorg, bijv. door gewoontevorming of schotten tussen verschillende budgetten. *De ingenieur voert over tien jaar in de ‘heupstraat’ de operaties uit in plaats van de chirurg.

8 KIVI NIRIA. Van techniek tot toekomst. Technology Cares! In samenwerking met: Biomedische Technologie


Download ppt "KIVI NIRIA. Van techniek tot toekomst. Het congres wordt mede mogelijk gemaakt door:"

Verwante presentaties


Ads door Google