De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

FREINETATHENEUM DE WINGERD BUURTPROJECT. PROJECTWEEK: 24 – 28 FEBRUARI 2014 DOELSTELLING: 4 e jaars steken een project in elkaar om de buurt/buurtbewoners.

Verwante presentaties


Presentatie over: "FREINETATHENEUM DE WINGERD BUURTPROJECT. PROJECTWEEK: 24 – 28 FEBRUARI 2014 DOELSTELLING: 4 e jaars steken een project in elkaar om de buurt/buurtbewoners."— Transcript van de presentatie:

1 FREINETATHENEUM DE WINGERD BUURTPROJECT

2 PROJECTWEEK: 24 – 28 FEBRUARI 2014 DOELSTELLING: 4 e jaars steken een project in elkaar om de buurt/buurtbewoners beter te leren kennen start: november (draaiboek volgen)

3 BUURTPROJECT JANUARI: Voorstelling van de projecten aan  Brigitte (gebiedsmedewerker),  Renilde (OCMW), Annelies (OCMW)  Wouter (buurtwerker)  Dimitri (projectcoördinator van de school), Anne (directie van de school)

4 BUURTPROJECT VOORSTELLEN VAN DE LEERLINGEN Samen met de buurtbewoners gerechten koken. Een babbeltje doen met de buurtbewoners over hun leven. Dit filmen en een toonmoment organiseren voor de buurtbewoners. Kwis maken voor- en door buurtbewoners  delhaizebezoekers: vragen maken  kwis wordt in de wasserette gespeeld

5 BUURTPROJECT kunstwerk maken: puzzel. boekje maken over oude volksspelen adhv de verhalen van de bewoners. voetbaltoernooi met leerlingen lagere school sport en danslessen organiseren met lagere school buurtkrant …

6 BUURTPROJECT: BAKKEN EN ZAKKEN Samen met de buurtbewoners, de school, de groendienst …. een moestuin opstarten in bakken (kruiden) en zakken (groenten, fruit, bloemen …) op het domein van de school.

7 BAKKEN EN ZAKKEN

8

9

10


Download ppt "FREINETATHENEUM DE WINGERD BUURTPROJECT. PROJECTWEEK: 24 – 28 FEBRUARI 2014 DOELSTELLING: 4 e jaars steken een project in elkaar om de buurt/buurtbewoners."

Verwante presentaties


Ads door Google