Download de presentatie
De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub
GepubliceerdChristiaan Groen Laatst gewijzigd meer dan 10 jaar geleden
4
“Gemasterd” vlees met de Schnitzelmaster TURBO
9
Voordelen die alleen de Schnitzelmaster TURBO u kan bieden
De Schnitzelmaster Turbo is de volledig automatische oplossing voor vleesvermalsing. Het vlees wordt tijdens het verwerken in de Schnitzelmaster noch geponst of plat geslagen, maar wel in de lengte en overdwars op verantwoorde wijze uitgerekt.
11
Vlees dat met de Schnitzelmaster verwerkt wordt, heeft de volgende unieke kwaliteitskenmerken:
De celstructuur van de vezels blijft intact, dit in tegenstelling tot andere methodes om vlees mals te maken. Door de verantwoorde manier van uitrekken blijft het vocht in het vlees. Dit betekent: geen gewichtsverlies en dus een hogere verkoopgewicht. Alleen “gemasterd” vlees is tenminste acht dagen houdbaar.
13
“In tegenstelling tot plat geslagen vlees behoudt “gemasterd” vlees juist wel de kenmerken van vers vlees (de vezels behouden hun oorspronkelijke vorm). De oppervlakte van de vleeslapjes kunnen tot 50 procent vergroot worden. De oppervlaktelaag van vleeslapjes wordt bij alle andere methodes duidelijk krachtig samengedrukt.” Instituut voor Hygiëne en Technologie van levensmiddelen van dierlijke oorsprong, Ludwig-Maximilians-Universiteit München, 2005
15
De diverse Schnitzelmasters
16
De diverse Schnitzelmasters
17
De diverse Schnitzelmasters
18
De diverse Schnitzelmasters
20
Het professionele antwoord op de vleesklopper!
Schnitzelmaster Het professionele antwoord op de vleesklopper!
Verwante presentaties
© 2024 SlidePlayer.nl Inc.
All rights reserved.