De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Schrijf een artikel over een ‘Europees’ onderwerp dat voor jou van belang is ! Ga als volgt te werk !

Verwante presentaties


Presentatie over: "Schrijf een artikel over een ‘Europees’ onderwerp dat voor jou van belang is ! Ga als volgt te werk !"— Transcript van de presentatie:

1 Schrijf een artikel over een ‘Europees’ onderwerp dat voor jou van belang is ! Ga als volgt te werk !

2 Zoek 4 artikelen over een Europees thema. Suggesties voor een artikel: Beschrijf een ander, onbekend EU land consumentenrechten in de EU / EU steun voor een boerenbedrijf / Werken of studeren in het buitenland / Conflicten binnen de EU / Rare sporten / feestdagen in Europa / rare gerechten / songteksten over Europa / Europa in de kunst / wat vinden onze politieke partijen over Europa? / etc...

3 Zoek een interessant artikel over een Europees thema Kies het leukste artikel. Bedenk er 4 vragen / onderwerpen omheen waarin zaken uit het centrale artikel verder worden toegelicht.

4

5

6 Zoek nu bij JOUW onderwerp maximaal 5 kantjes informatie. Dat doe je door de informatie van internet te knippen en in dat document te plakken. Denk ook aan 1 -3 illustraties ! e-Print jouw 5 kantjes informatie uit. Markeer in jouw informatie de belangrijkste stukken. Geef ook aan wat je wil gebruiken in inleiding, middenstuk en conclusie. Kijk op de ELO waar je op moet letten bij het schrijven van een artikel. Neem het beoordelingsschema door! SCHRIJF nu -ook met pen op papier- IN EIGEN WOORDEN je artikel. Type nu de definitieve versie en lever die in via de digitale brievenbus. Zie het lesoverzicht op de ELO.

7 Lever tenslotte gebundeld in een snelhechter in: -de vier artikelen uit stap 2, -de mindmaps van stap 4, -het dossier met markeringen uit stap 7 en 8, -het artikel -een zelf ingevuld beoordelingsformulier -en het logboek.


Download ppt "Schrijf een artikel over een ‘Europees’ onderwerp dat voor jou van belang is ! Ga als volgt te werk !"

Verwante presentaties


Ads door Google