De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

U wil uw gasten toegang verlenen tot internet? Maar dan wel veilig, eenvoudig en voordelig!

Verwante presentaties


Presentatie over: "U wil uw gasten toegang verlenen tot internet? Maar dan wel veilig, eenvoudig en voordelig!"— Transcript van de presentatie:

1 U wil uw gasten toegang verlenen tot internet? Maar dan wel veilig, eenvoudig en voordelig!

2 GratWiFi ® Het draadloze netwerk dat u tevens de mogelijkheid biedt te communiceren met uw gasten

3 GratWiFi ® Reeds meer dan 450 operationele installaties. Referentiepartner van internationale groepen. Gerealiseerde installaties voor luchthavens, jachthavens, campings, hotels, bars, kantoren, restaurants,bibliotheken en expohallen. Nieuw hotspotconcept ontwikkeld op aangeven van de klanten. Maatwerk in Wifi. Eigen research en ontwikkeling.

4 Hoe werkt het? De gebruiker start zijn internetbrowser en ziet:

5 Kiest zijn taal, leest en accepteert de gebruiksvoorwaarden

6 Wordt doorgelaten naar een landingspagina ingesteld door de hotspothouder

7 Dat kan een eigen promotiepagina zijn of een enquête http://www.enquetemaken.be

8 Vanaf dat ogenblik kan de gast surfen op het internet gedurende een periode en met de beperkingen die door de hotspothouder zelf worden bepaald.

9 De eigenaar kan zelf zijn hotspot opvolgen en beheren.

10 Het portaal geeft steeds actuele informatie

11

12 In detail

13 De gebruikshistoriek van actieve computers kan worden nagekeken

14 De hotspot eigenaar kan zelf op elk ogenblik zijn instellingen beheren en aanpassen

15

16 Wij voldoen in uw plaats aan de wettelijk opgelegde dataretentie. R ichtlijn nr. 06/24/EG van het Europees Parlement en de Raad van 15 maart 2006 voorziet in een verplichting voor aanbieders van openbare elektronische communicatienetwerken tot het bewaren van een aantal telecommunicatiegegevens gedurende een bepaalde periode. Ook wie zijn internet ter beschikking stelt van derden dient aan die richtlijn te voldoen. Van een internetsessie moeten o.m. gedurende twaalf maanden datum en tijdstip van de log-in en log-off en het IP-adres van de gebruiker, maar niet de bezochte webpagina's bewaard worden. Vermits het IP-adres in het geval van een hotspot steeds dat van de eigenaar is loggen wij ook het MAC-adres van de gebruikte toestellen.

17 En wat kost u dat? Elke locatie is verschillend. De kosten zullen dan uiteraard ook afhangen van de gewenste dekking en de daarvoor benodigde apparatuur. Wij geven u graag een bestek na plaatsbezoek of studie op plan. Een GratWiFi ® hotspot hebt u al vanaf 32 euro per maand.

18 Wat levert het u dan op? Gratis internet is een klantenwervende dienstverlening bij uitstek. Liefst 72% van de zakelijke hotelgasten laat volgens recent onderzoek z’n keuze zelfs in belangrijke mate afhangen van de beschikbaarheid van gratis internet. Door de enorme populariteitsgroei van iPhone en andere pockettoestellen zijn er hoe langer hoe meer mensen die erg frequent verbinding met internet willen maken. Nieuwe klanten kiezen eerder een bar of restaurant uit waar ze gratis kunnen internetten en tegelijkertijd kunnen eten en drinken dan één waar ze daarvoor extra moeten betalen. - Edge Consult: The Wlan Hotspot Report: A Complete Analysis of the Industry and Future Evolution of the Hotspot Dankzij de extra boekingen of consumpties bent u het die verdient aan de hotspot, en niet de telecomsector zoals in de betalende modellen van de operatoren. U biedt een performante oplossing zonder zorgen. Zolang het abonnement loopt geniet u trouwens van de garantie.

19 Opties Ten behoeve van congrescentra bestaat ook de mogelijkheid te werken met een password voor toegankelijkheid voor afzonderlijke groepen. Voor hotels voorzien wij ook in de mogelijkheid de toegankelijkheid van het netwerk te koppelen aan de boeking- en managementsoftware. Op deze manier kunnen enkel de hotelgasten na het inchecken gebruik maken van het internet.

20 hotspots@GratWiFi.eu Meer informatie nodig?


Download ppt "U wil uw gasten toegang verlenen tot internet? Maar dan wel veilig, eenvoudig en voordelig!"

Verwante presentaties


Ads door Google