De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Hoi creatievelingen, OP woensdag 12 december gaan we een kerststuk maken. De foto die hierbij staat is een impressie van het stuk. Het is een standaard.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Hoi creatievelingen, OP woensdag 12 december gaan we een kerststuk maken. De foto die hierbij staat is een impressie van het stuk. Het is een standaard."— Transcript van de presentatie:

1 Hoi creatievelingen, OP woensdag 12 december gaan we een kerststuk maken. De foto die hierbij staat is een impressie van het stuk. Het is een standaard met 2 pennen. Hierop maak je 2 bollen van oase bekleed met mos. Deze kun je naar eigen inzicht decoreren. Elk stuk zal er warschijnijk weer anders uit zien, het is maar net wat je zelf leuk vind. Deze activiteit vindt plaats in zaal de Loo. We beginnen om uur. De kosten zijn €15 per p.p.Voor niet leden €20 p.p .Graag opgave voor 25 november! Dit ivm het maken van de standaards en bestellen van materialen. Ik hoop jullie allen te zien en we maken er een gezellige avond van .


Download ppt "Hoi creatievelingen, OP woensdag 12 december gaan we een kerststuk maken. De foto die hierbij staat is een impressie van het stuk. Het is een standaard."

Verwante presentaties


Ads door Google