De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge

Verwante presentaties


Presentatie over: "Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge"— Transcript van de presentatie:

1 Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge
Voorganger in deze dienst is: ds. H.M. Mulder Thema: jij en je familie

2 Informatie voor onze gasten
De Bijbellezing is uit de vertaling van 1951. Bijbels liggen bij de entree. De psalmen en liederen worden geprojecteerd. Tijdens deze dienst is er crèche voor kinderen tot en met 3 jaar Tijdens de preek is er een kindernevendienst voor kinderen in de groepen 1 t/m 6 van de basisschool.

3 Mededelingen D.V. volgende week zijn de collectedoelen:
1e collecte: voor de kerk 2e collecte: voor de kerkelijke kassen Bij de uitgang: voor rente, aflossing en onderhoud van de gebouwen. D.V. volgende week hoopt ds. Weststrate in beide diensten voor te gaan.

4 Mededelingen De senioren worden uitgenodigd voor een gezellige bijeenkomst op donderdag 1 november, aanvang uur, hier in de kerk.

5 Mededelingen Zondag 4 november willen we weer spullen inzamelen voor de Voedselbank. Deze keer met een winters thema. We willen u vragen of u één of meerdere van de volgende producten mee wilt brengen: aardappelpuree, houdbare melk, rookworst, gebakken uitjes, spekjes, erwtensoep, bruine bonensoep.

6 Autowasstraat (ten behoeve van de Diaconale Jongerenreis)
Wie: Alle gemeenteleden met een auto Wat: Wasbeurt binnen en buiten Waar: Bij de kerk. Wanneer: 17 november. Hoe: Door de Jongeren die mee gaan naar Hongarije Kosten: 7,50 euro halve auto, 15 euro hele auto

7 Liturgie zondagmiddag 28 oktober
Mededelingen LvK. 434: 1, 3, 4 * Stil gebed * Votum en groet Opwekking 429 Gebed Schriftlezing: Genesis 37 Ps. 35: 7, 8 NB Kindernevendienst Preek Ps. 27: 6, 7 OB Kindernevendienst Collecte Dankgebed Ps.105: 6, 18 NB * Geloofsbelijdenis * Ps. 121: 1, 4 OB * Zegen * Staande

8 Mededelingen

9 LvK. 434: 1, 3, 4

10 LvK. 434: 1 Lof zij de Heer, de almachtige Koning der ere.
Laat ons naar hartelust zingen en blij musiceren. Komt allen saam, psalmzingt de heilige naam, looft al wat ademt de Here.

11 LvK. 434: 3 Lof zij de Heer die uw lichaam zo schoon heeft geweven,
dagelijks heeft Hij u kracht en gezondheid gegeven. Hij heeft u lief, die tot zijn kind u verhief, ja, Hij beschikt u ten leven

12 LvK. 434: 4 Lof zij de Heer die uw huis en uw haard heeft gezegend,
lof zij de hemelse liefde die over ons regent. Denk elke dag aan wat zijn almacht vermag, die u met liefde bejegent.

13 Stil gebed Votum en groet
* Staande

14 Opwekking 429

15 Opwekking 429 God wijst mij een weg als ik zelf geen uitkomst zie.
Langs wegen die geen mens bedenkt, maakt Hij mij zijn wil bekend. Hij geeft elke dag nieuwe liefde, nieuwe kracht. Als ik mijn hand in zijn hand leg, wijst Hij mij de weg, wijst Hij mij de weg.

16 Opwekking 429 Al moet ik door de wildernis Hij leidt mij.
Hij toont mij een rivier in de woestijn. Alles zal ooit vergaan maar zijn liefde blijft bestaan en Hij maakt iets heel nieuws vandaag.

17 Opwekking 429 God wijst mij een weg als ik zelf geen uitkomst zie.
Langs wegen die geen mens bedenkt, maakt Hij mij zijn wil bekend. Hij geeft elke dag nieuwe liefde, nieuwe kracht. Als ik mijn hand in zijn hand leg, wijst Hij mij de weg, wijst Hij mij de weg.

18 Gebed

19 Schriftlezing: Genesis 37

20 Psalm 35: 7, 8 NB

21 Psalm 35: 7 NB Zij spreken toch van vrede niet,
maar zij beogen ons verdriet. Zij brengen haat en nijd en schande over de stillen in den lande. Zij lachen met wijdopen mond. O Heer, die aller hart doorgrondt, zie hoe zij spotten over mij: luister, o God, ga niet voorbij.

22 Psalm 35: 8 NB O Heer, Gij ziet het, zwijg niet stil.
Uw recht beslisse mijn geschil. Ontwaak, treed toe tot mijn bescherming. Mijn God, betoon mij uw ontferming. Doe mij, o hoogste majesteit, nu recht naar uw gerechtigheid, laat over mij niet vrolijk zijn wier hart gevuld is met venijn.

23 Aanvang kindernevendienst

24 Preek: Thema: jij en je familie 1. Jozef en zijn vader
2. Jozef en zijn broers 3. Jozef een echte man Schriftlezing: Genesis 37 Tekst: Zingen na de preek: Psalm 27: 6, 7 OB

25 Psalm 27: 6, 7 OB

26 Psalm 27: 6 OB Want, schoon ik zelfs van vader en van moeder
Verlaten ben, de HEER is goed en groot; Hij is en blijft mijn Vader en Behoeder. Leer mij, o God, Uw weg in allen nood; Bestuur, om mijns verspieders wil, mijn voet Op 't effen pad; dat 's vijands euvelmoed Mij nimmer treff'; vervoerd door list en dwang, Getuigt men vals tot mijnen ondergang.

27 Psalm 27: 7 OB Zo ik niet had geloofd, dat in dit leven
Mijn ziel Gods gunst en hulp genieten zou, Mijn God, waar was mijn hoop, mijn moed, gebleven? Ik was vergaan in al mijn smart en rouw. Wacht op den HEER, godvruchte schaar, houd moed: Hij is getrouw, de bron van alle goed; Zo daalt Zijn kracht op u in zwakheid neer; Wacht dan, ja wacht, verlaat u op den HEER.

28 Einde kindernevendienst

29 Collecte Deze collecte is bestemd voor: 1. Kerk 2. Kerkelijke Kassen
Bij de uitgang: rente, aflossing en onderhoud

30 Dankgebed

31 Psalm 105: 6, 18 NB

32 Psalm 105: 6 NB Hoe wonderbaarlijk zijn Gods wegen.
Toen Hij de deur sloot van de regen, met hongersnood het land bezocht, was Jozef reeds als slaaf verkocht en in gevangenschap geraakt, maar door Gods woorden vrijgemaakt.

33 Psalm 105: 18 NB Hoe wonderbaarlijk zijn Gods wegen.
Toen Hij de deur sloot van de regen, met hongersnood het land bezocht, was Jozef reeds als slaaf verkocht en in gevangenschap geraakt, maar door Gods woorden vrijgemaakt.

34 Geloofsbelijdenis * Staande

35 Psalm 121: 1, 4 OB * Staande

36 Psalm 121: 1 OB 'k Sla d' ogen naar 't gebergte heen,
Vanwaar ik dag en nacht Des Hoogsten bijstand wacht. Mijn hulp is van den HEER alleen, Die hemel, zee en aarde Eerst schiep, en sinds bewaarde. * Staande

37 Psalm 121: 4 OB De HEER zal u steeds gadeslaan, Opdat Hij in gevaar,
Uw ziel voor ramp bewaar'; De HEER, 't zij g' in of uit moogt gaan, En waar g' u heen moogt spoeden, Zal eeuwig u behoeden. * Staande

38 Zegen * Staande

39 Tot volgende week zondag


Download ppt "Welkom deze middag in de Chr. Ger. kerk van Biezelinge"

Verwante presentaties


Ads door Google