De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Leerdoelen Een FEWS upgrade (2015.02) + configuratie release is aangeboden, maar door omstandigheden nog niet operationeel. Daarom wordt er in de oefening.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Leerdoelen Een FEWS upgrade (2015.02) + configuratie release is aangeboden, maar door omstandigheden nog niet operationeel. Daarom wordt er in de oefening."— Transcript van de presentatie:

1 leerdoelen Een FEWS upgrade ( ) + configuratie release is aangeboden, maar door omstandigheden nog niet operationeel. Daarom wordt er in de oefening uitgegaan van het RWsOS productie systeem zoals gebruikt is in het afgelopen stormseizoen. Mede hierdoor zal de focus van de oefening voornamelijk liggen op het opfrissen in- en het trainen van het gebruik van bestaande functionaliteit. Met betrekking tot het programma, zal een beperkt aantal onderwerpen meer de diepte behandeld worden, dan in de breedte alle wijzigingen toe te lichten. Deze strategie bleek voorgaande jaren zijn vruchten afgeworpen te hebben. Omdat een aantal personen alleen een deel van het programma kunnen volgen, zal eerst (in het kort) de voornaamste nieuwe ontwikkelingen besproken worden zodat het grootste deel van de WMCN-Meren groep hier een helder beeld van meekrijgt. Vervolgens zal de focus gelegd worden op het gebruik van de Database Optie en de What-if scenario’s, omdat is gebleken dat de WMCN-Meren groep zich nog in voldoende mate eigen heeft gemaakt met deze reeds bestaande functionaliteit. Voornaamste reden hiervoor was de behoefte naar een extra toelichting.


Download ppt "Leerdoelen Een FEWS upgrade (2015.02) + configuratie release is aangeboden, maar door omstandigheden nog niet operationeel. Daarom wordt er in de oefening."

Verwante presentaties


Ads door Google