De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Sollicitatie DOOR DORIEN THOLEN-SPIJKER. Inhoudsopgave: Wie ben ik? Mijn competenties. Relevante ervaringen. Uw kandidaat!

Verwante presentaties


Presentatie over: "Sollicitatie DOOR DORIEN THOLEN-SPIJKER. Inhoudsopgave: Wie ben ik? Mijn competenties. Relevante ervaringen. Uw kandidaat!"— Transcript van de presentatie:

1 Sollicitatie DOOR DORIEN THOLEN-SPIJKER

2 Inhoudsopgave: Wie ben ik? Mijn competenties. Relevante ervaringen. Uw kandidaat!

3 Wie ben ik? Op dit moment heb ik 37 levensjaren en geniet met volle teugen van het leven. Ik ben een moeder van 2 kinderen, een zoon van 3,5 jaar en een dochter van 11 weken. Ben gelukkig getrouwd, maar heb ook hier af en toe mijn handen vol aan. Mijn hobby’s zijn paardrijden, tenissen en hardlopen, dit doe ik het liefst met één van mijn twee honden. Verder kan ik ook heerlijk genieten van een avond op de bank met Netflix op de televisie.

4 Mijn competenties

5 Relevante ervaringen Containexx, Scheemda: het verwerken van declaraties, urenregistratie, logistiek en het complete factureringsstelsel. Admifa, Stadskanaal: receptietaken, boekhouding van klanten en de archivering. Menzis, Groningen: klantcontact via e-mail en telefonie, verwerken en opzoeken van betalingen, schakel tussen klant en deurwaarder en het ondersteunen van de eerste lijn bij vragen.

6 Uw kandidaat! Ik ben bereikbaar op 06-41224579 en zou het zeer op prijs stellen om u persoonlijk te ontmoeten!


Download ppt "Sollicitatie DOOR DORIEN THOLEN-SPIJKER. Inhoudsopgave: Wie ben ik? Mijn competenties. Relevante ervaringen. Uw kandidaat!"

Verwante presentaties


Ads door Google