De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

SYTYCD “Team Floes” Datum 11 mei 2017 Groepsleden Damylle Tiara

Verwante presentaties


Presentatie over: "SYTYCD “Team Floes” Datum 11 mei 2017 Groepsleden Damylle Tiara"— Transcript van de presentatie:

1 SYTYCD “Team Floes” Datum 11 mei 2017 Groepsleden Damylle Tiara
Britney Paiman Aleyna Ikram Göksu Chaimae Amina Nora

2 Inhoud Dansstijl Wat is ons plan geweest? Wat zijn onze doelen?
Planning Proces Taakverdeling Wat ging goed, wat kon beter? Reflectie (persoonlijk) Videoclip “Team Floes” Eventuele vragen

3 Dansstijl Dansstijl “Afro” Inspiratie “Choreografie”
Wij hebben voor de dansstijl afro gekozen, omdat wij het een erg originele dansstijl vonden. Het was voor de meeste teamgenoten ook nieuw, dus dat maakte het alleen maar uitdagender. Wij vonden het moeilijk om zelf op een dans te komen, dus toen zijn we wezen zoeken naar een inspiratievideo. De video beviel iedereen en was zeker ook een gewilde challenge.

4 Wat is ons plan geweest? Thinking outside the box
‘Simple is too simple’ Wij wilden deze keer niet zoals alle anderen zijn. wanneer je denkt aan een dansstijl denk je vast en zeker gelijk aan hiphop of iets dergelijks. Afro is daarentegen niet zo bekend, maar zeker de moeite om er een kijkje naar te nemen. Om die reden hebben wij gekozen voor deze dansstijl. Het is uniek, interessant en uitdagend!

5 Wat zijn onze doelen? Fun time watching Samenwerking versterken
Samen één zijn! Wij wilden laten zien dat afro erg vermakend is om naar te kijken en wij hopen dat jullie daar ook zo over denken. Verder wilden wij onze samenwerking op de proef zetten en versterken met dit project. het maken van een dans vergt veel energie en tijd van iedereen, dus wij hoopten dat het dan goed zou komen. Tenslotte wilden wij laten zien dat wij in een korte periode samen één konden zijn. het maakte in de video niet uit of je lang of kort of iets dergelijks was. Het ging erom dat de figuranten in de video rekening met elkaar konden houden en zo wordt het ook veel vermakender om naar te kijken.

6 Planning Week van 3 t/m 9 april Groepjes vormen
Week van 10 t/m 16 april Oefenplek vinden, dansstijl kiezen, taken verdelen, inspiratievideo zoeken en natuurlijk oefenen! Week van 17 t/m 23 april Doorgaan met oefenen en een begin maken met presentatie Week van 24 t/m 30 april Meivakantie Week van 1 t/m 7 mei Meivakantie Week van 8 t/m 14 mei Dans filmen, presentatie afmaken en presenteren Gewoon zeggen wat er staat

7 Proces Korte periode Soepele samenwerking
Het proces verliep in onze ogen erg soepel. De korte periode zette ons daarbij ook op de proef om er iets succesvols van te kunnen maken. toch is het ons gelukt en zijn wij meer dan tevreden met het verloop van het proces en onze samenwerking. De één kon de ander erg goed aanvullen en zo konden wij tot dit eindresultaat komen.

8 Taakverdeling Figuranten in videoclip Britney, Tiara, Damylle, Ikram, Paiman en Aleyna Het maken van de presentatie Göksu, Amina en Nora en presenteren Gewoon zeggen wat er staat

9 Wat ging goed, wat kon beter?
+ een geheel vormen - uitgebreider (i.v.m tijd tekort) + op ideeën komen De figuranten konden langzamerhand, maar wel een geheel vormen en de pasjes steeds sneller onder de knie te hebben. verder deden we er niet al te lang over om op een idee te komen. wij konden elkaar erg goed aanvullen. Het proces had wel wat langer gekund zodat wij er nog wat beters van hadden kunnen maken.

10 Reflectie Persoonlijk Ikram - ‘Anders en uitdagend´
Britney - ‘Productief en gezellig’ Paiman - ‘Een uitdaging, maar wel met succes’ Tiara - ‘Leuk blok en fijne samenwerking´ Damylle - ‘Fijne samenwerking en productief’ Aleyna - ‘Een uitdaging, maar zonder spijt’ Amina - ‘Productief en anders Nora - ‘Afwisselend blok en toch educatief’ Göksu - ‘Gezellig en anders’ Chaimae - Leuk en productief De reflectie van de teamgenoten lijken erg op elkaar en je kunt zien dat sommige het echt een uitdaging vonden. Dat is toch wel leuk om te zien dat alsmaar hetzelfde te moeten doen.

11 Videoclip “Team Floes”
Veel kijkplezier toegewenst!

12 Eventuele vragen


Download ppt "SYTYCD “Team Floes” Datum 11 mei 2017 Groepsleden Damylle Tiara"

Verwante presentaties


Ads door Google