Presentatie over: "HC Helmond dames 1 Evaluatie 2015-2016 winter."— Transcript van de presentatie:

2 Financieel Inkomsten Uitgaven: Openstaand: Potten Boetes
Budget club (deel naar teamweekend) Extra bijdrage spelers (naar teamavond) Extra bijdrage spelers (naar teamweekend) Wijnavond (naar teamweekend) Vesten (naar teamweekend) Sponsorboekje (naar teamweekend) Uitgaven: Activiteiten/Teamavond (5% van de inkomsten) Drank/Eten (35% van de inkomsten) Teamweekend (52% van de inkomsten) Overig (7% van de inkomsten) Openstaand: sponsoren

3 Helmond dames

4 Statistieken 1 Strafcorners voor: 64 Strafcorners tegen: 40
Doelpunt: 15 (23%) Strafcorners tegen: 40 Doelpunt: 3 (8%) Gele kaarten: 3 Groene kaarten: 9

5 Statistieken 2 Doelpunten voor: 37 Doelpunten tegen: 9
15 corners (41%) 8 rechtstreeks 6 varianten 1 rebound 22 veld (59%) voorhoede 18 middenveld 4 Doelpunten tegen: 9 3 corners (33%) 6 veld (67%) Doelpunten in 1e helft: 18 Doelpunten in 2e helft: 19

6 Aandachtspunten 1 Ingeleverde jaren ervaring D1: 21
Aantal jaren ervaring terug D1: ± 2 Gem leeftijd Helmond D1 (21,04 en 1 > 24 jaar) in 1e klasse gem leeftijd 21,33 en gem 5 > 24 jaar Afwezigheid tijdens competitie - Lotte 2x - Joyce 1x - Bibi 6x - Liselot 2x - Maartje 7x - Renée 3x - Anouk 1x - Minka 1x - Fleur 5x

7 Aandachtspunten 2 Teamauto Gevoel: Vrijdagavond/zondagmiddag
verrassend meer een team geworden Vrijdagavond/zondagmiddag

8 Doelstellingen eerste helft
1. Aantal kansen tegenstander verminderen als gevolg van balverlies (nu ruim 50%) 2. Verbeteren van de opties in de eerste positie ten opzichte van de balbezitter. 3. Verbeteren van de opties in de tweede positie ten opzichte van de balbezitter. 3. Verbeteren van de counter control principes: guard voor verlegging, druk geven indien balverlies helpkant naar de as (midden en achter) doorstappen op aanspeelpunten tegenstander / aantal achter de bal bij balverlies diagonaal terug, vanuit daar weer uitstappen 4. Verbeteren van de (eind)pass 4. Verbeteren van het verdedigen/drukzetten in het 1-1 duel

9 Tweede helft seizoen 5. Verbeteren van de handelingssnelheid en keuze in de kleine ruimte 5. Je eigen persoonlijke verbeterpunt Focus meer op individueel Gevolg: oefeningen verschil in intensiteit pp Communicatie: Informeren / op de hoogte brengen sturen / coachen constateren en verifiëren / actie ondernemen Extra ‘opdrachten’ 15e speler