De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Welkom We zijn online! www.parkinsoncafepurmerend.nl Facebook: Parkinson Café Purmerend - Waterland.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Welkom We zijn online! www.parkinsoncafepurmerend.nl Facebook: Parkinson Café Purmerend - Waterland."— Transcript van de presentatie:

1 Welkom We zijn online! www.parkinsoncafepurmerend.nl
Facebook: Parkinson Café Purmerend - Waterland

2 Spontaan vult Gerrit Sterel wachttijd op

3 Welkom Programma vandaag Spreker/ actie vandaag Mededelingen
Agenda voor de komende maanden Wie is wie (vrijwilligers Pcafé) Rondvraag

4 Hulpmiddelen bij Parkinson
Programma vandaag Hulpmiddelen bij Parkinson Han de Waard van Solution Radio legt de werking van de webbox uit en demonstreert deze. De webbox leest de ondertiteling op TV aan u voor. Fabrikant Rollz geeft een demo van de Rollz motion. De rollator en rolstoel ineen. U kunt de rollator uitproberen. Er is ook een Parkinson Rollator (de Umotion) aanwezig die u kunt uitproberen.

5 Er zijn 4 workshops geweest voor de cursus schoudermassage
Er zijn 4 workshops geweest voor de cursus schoudermassage. Bij elke workshop waren steeds 3 stellen aanwezig. Mirjam vd Zee heeft de mantelzorgers geleerd hoe nek en schouders van de partner gemasseerd moeten worden. Het gaf enige verlichting bij de Parkinsonpatiënten.

6 Mededelingen 1/4 Communicatie E-mail: parkinsoncafe@gmail.com
Facebook: Website:

7 Mededelingen 2/4 Uitnodiging voor alle partners/mantelzorgers van onze Parkinson patiënten  Als waardering voor het werk dat u doet voor partner /familielid/vriend of nog anders, met de ziekte van Parkinson, nodigen wij uit voor een high tea. De high tea vindt plaats op dinsdag, 24 april 2018 in de Rijper Eilanden, Zuiddijk 2A, 1483 MA De Rijp. We starten om uur en gaan om ongeveer uur weer huiswaarts. U kunt zich opgeven bij Theo of Anneke. De high tea wordt mogelijk gemaakt door de gemeente Purmerend, die zo vriendelijk geweest is ons een bedrag toe te kennen, waarmee we de high kunnen betalen.

8 Mededelingen 3/4 Er zijn nog plaatsen beschikbaar voor het mantelzorguitje. De high tea is echt alleen voor mantelzorgers/partners Voor hen wordt eigenlijk nooit iets georganiseerd. Als u uw partner niet alleen kunt laten meld het ons dan, wij helpen u zoeken naar een oplossing.

9 Mededelingen 4/4 ‘Parkinson feel-good dag’ zaterdag 28 april 2018

10 Agenda voor de komende maanden

11 Vrijwilliger adviseur communicatie
Wie is wie? Anneke Taylor coördinator Theo van Beusekom penningmeester Marijke van Ark lid activiteiten team Alex Blaauboer Vrijwilliger adviseur communicatie

12 Rondvraag


Download ppt "Welkom We zijn online! www.parkinsoncafepurmerend.nl Facebook: Parkinson Café Purmerend - Waterland."

Verwante presentaties


Ads door Google