De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Barteam Drank Aankoop Winter Zomer Clubhuis Briefing

Verwante presentaties


Presentatie over: "Barteam Drank Aankoop Winter Zomer Clubhuis Briefing"— Transcript van de presentatie:

1 Barteam Drank Aankoop Winter Zomer Clubhuis Briefing

2 Barteam Pieter Custers Steven Thielemans Joachim Leroy Valerie Habils
Contact De Looise Soepcentrale (winter periode) Valerie Habils Tapvergunning Verkoop kledij, vliegboeken, enz. ... Harry Vanmolkot Conciërge Shanah Braconier Opmaak documenten, drankkaarten, agenda, enz. … Niel Deijgers Barverantwoordelijke Bestelligen bij Mokapi/Kefo

3 Drank Dranken aanbod is verkleind Prijzen zijn gedaald
Makkelijker om overzicht te houden. Te veel aan bieren, meer dan het gemiddelde café. Prijzen zijn gedaald Als er verzoeken zijn kunnen deze altijd besproken worden Op voorwaarde dat het aanbod niet te groot wordt. Selfservice Drank is zelf te nemen en afte tekenen. We rekenen op jullie eerlijkheid! Glas Neem je een glas denk aan de afwas.

4

5 Aankoop Je koopt een DRANKENBLAD t.w.v. € 45
Deze kan je aankopen bij iemand van het barteam. Deze gaat van je KK af. Dit drankenblad staat op naam De map met drankenbladen ligt beschikbaar achter de toog Best je eigen dranken aftekenen met een paraf/kleine handtekening. Elk vakje is € 0,75 Consumpties zijn € 1,5 of € 2,25 Dit wil zeggen 2 of 3 vakjes Niet vergeten elke consumptie af te vinken

6

7 Selfservice Soepkommen In de schuiven terug te vinden: Microgolf
Een soepkom ¾ gevuld telt voor 1 portie In de schuiven terug te vinden: Rietjes Koffielepels Soeplepels Microgolf Voor een perfect warme chocomelk gelieve 1min30sec op 700Watt in te stellen.

8 Selfservice Koffiemachien 1 x koffie duwen voor tas koffie
1 x thee duwen voor warm water Proces onderbreken ESC Koffie mond Warm water mond

9 Winter Verse soep Theorie lessen
Er wordt verse soep voorzien van De Looise Soepcentrale. Deze staat in de DAC frigo in de keuken. Theorie lessen Mogelijkheid om theorie lessen te geven in het clubhuis

10 Zomer Terras Na gebruik stoelen opruimen, terug in tuinhuis zetten. FDI Clubhuis is beschikbaar om eten te maken tijdens de opbouw van de FDI.

11 Clubhuis Toegang Zondagavond worden alle stoelen omhoog gezet
Iedereen van het bestuur en barteam heeft een sleutel. Het clubhuis is in wezen een privé-uitbating en kan bezocht worden door leden van DAC en genodigden. Zondagavond worden alle stoelen omhoog gezet Elke week zal het bar en wc gedeelte gekuist worden. Gebruik keuken Keuken is opgedeeld in gedeelte Harry en gedeelte DAC DAC kasten zijn gelabeld Na gebruik wordt deze proper achter gelaten.

12 Briefing Beamer, whiteboard en PC zijn voorzien om briefings/lessen te geven. Tijdens het vliegseizoen zal de briefing hier doorgaan. Op Zaterdag om 9u30. Op Zondag om 10u.

13 Vergaderingen/activiteiten
Aanvraag via In de winterperiode zorgt Harry ervoor dat de verwarming op voorhand opstaat. Drank wordt genuttigd via het drankenblad op naam van de vergadering.

14 Vragen. Neem contact op met barteam@dac
Vragen ? Neem contact op met of spreek iemand van het barteam aan.


Download ppt "Barteam Drank Aankoop Winter Zomer Clubhuis Briefing"

Verwante presentaties


Ads door Google