De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Samen Gereformeerd Graag attenderen wij u op een lezing die D.V. gehouden zal worden op donderdag 31 mei in kerkgebouw ‘Het Brandpunt’ in Amersfoort.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Samen Gereformeerd Graag attenderen wij u op een lezing die D.V. gehouden zal worden op donderdag 31 mei in kerkgebouw ‘Het Brandpunt’ in Amersfoort."— Transcript van de presentatie:

1 Samen Gereformeerd Graag attenderen wij u op een lezing die D.V. gehouden zal worden op donderdag 31 mei in kerkgebouw ‘Het Brandpunt’ in Amersfoort. Dr. P. Boonstra (GKv Bussum-Huizen) zal spreken over het onderwerp: Tussen biblicisme en schriftkritiek , met aandacht voor de nieuwe hermeneutiek. Als kerken staan we voor een geweldige uitdaging. In een tijd die sterk verandert staat het lezen van de Bijbel onder druk. Daarnaast hebben we te maken met een nieuwe hermeneutiek die het gezag van de Bijbel ondermijnt. U bent van harte uitgenodigd om deze lezing bij te wonen. Er is tijd voor ontmoeting en gesprek en na de lezing kunnen er vragen gesteld worden.

2


Download ppt "Samen Gereformeerd Graag attenderen wij u op een lezing die D.V. gehouden zal worden op donderdag 31 mei in kerkgebouw ‘Het Brandpunt’ in Amersfoort."

Verwante presentaties


Ads door Google