De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Trainingen Agile.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Trainingen Agile."— Transcript van de presentatie:

1 Trainingen Agile

2 Introductie De Agile trainingen van The Agile Coach Company zijn praktisch en helpen organisaties direct zelfstandig aan de slag te gaan. Van basisvaardigheden tot verdieping op specifieke onderwerpen: Agile Foundation Scrum Awareness Expertsessie Product Owner Expertsessie Scrum Master Expertsessie Agile Coach Kennissessies (variërend aanbod) Wij ervaren de verantwoordelijkheid om onze kennis te delen: of het nu gaat om het bijbrengen van Agile basisvaardigheden of om een verdiepingsslag op een specifiek onderwerp voor Agile Coaches, Product Owners, Scrum Masters of Scrum teams. Door onze brede praktijkervaring updaten we continu onze trainingen zodat deelnemers gegarandeerd zijn van alle laatste nieuws en ontwikkelingen op het gebied van Agile.

3 Agile Foundation Inhoud Resultaat Doelgroep Praktische informatie
Deel 1: introductie Agile De oorsprong Het Agile Manifesto Agile basisprincipes MVP Agile methodieken (Scrum, Scaling) Deel 2: Agile in de praktijk Valkuilen en tips Agile leiderschap Rollen (PO, Scrum Master) Agile toolbox Interactief aan de slag! Resultaat Na het volgen van de Agile Foundation… Bent u op de hoogte van de basisprincipes van Agile werken. Weet u wat Agile voor uw organisatie zou kunnen betekenen. Begrijpt u welke rollen er zijn binnen een Agile organisatie. Weet u hoe u kunt starten met Agile werken. Bent u in staat direct te starten met een praktische transitie naar een wendbare en flexibele organisatie. Doelgroep Voor iedereen die geïnteresseerd is in Agile werken en benieuwd is naar de basisprincipes, methoden en technieken en de mogelijkheden voor een praktische toepassing van Agile op business- en klantvraagstukken. Praktische informatie 1 dag Maximaal 20 deelnemers

4 Scrum Awareness Inhoud Resultaat Doelgroep Praktische informatie
Deel 1: introductie Scrum Achtergrond: waar komt Scrum vandaan? Het Scrum Framework De Scrum methodiek: rollen, lijsten en ceremonies Deel 2: Scrum in de praktijk Tips & tricks voor een praktische toepassing Aan de slag met Scrum! Resultaat Na het volgen van de Scrum Awareness training… Bent u bekend met de Scrum definities en begrippen. Begrijpt u welke rollen er worden onderscheiden bij de toepassing van Scrum en wat ieders rol inhoudt. Heeft u praktische handvatten om zelf aan de slag te gaan met Scrum. Heeft u een concreet business- of klantvraagstuk binnen uw organisatie voor ogen waar u vanaf morgen met Scrum resultaten op kunt bereiken. Doelgroep Voor iedereen die kennis wil maken met Scrum en de praktische toepassing hiervan bij business- en klantvraagstukken. Praktische informatie 1 dag Maximaal 20 deelnemers

5 Expertsessies* Inhoud Resultaat Doelgroep Praktische informatie
De expertsessies gaan specifiek in op de rollen van Agile Coach, Product Owner (PO) of Scrum Master (SM): Wat houdt de rol in? Welke skills zijn nodig om de rol te vervullen? Wanneer ben je een goede Agile Coach / PO / SM? Hoe zien de verhoudingen tussen de rollen eruit. Belemmeringen / valkuilen per rol. Praktische tips en tricks aan de hand van praktijkcases. Resultaat Na het volgen van een expertsessie… Begrijpt u welke rollen er worden onderscheiden in een Agile omgeving en wat ieders rol inhoudt. Begrijpt u de belangrijkste verschillen en verhoudingen tussen de rollen. Heeft u praktische handvatten om de rol vanuit een stevig fundament op te pakken en verder uit te bouwen. Bent u voorzien van tips & tricks vanuit praktijkervaringen waarmee u direct uw voordeel kunt doen in de eigen omgeving. Doelgroep Voor iedereen die reeds enige basiskennis heeft van het Agile gedachtegoed en op een praktische manier een verdieping wil aanbrengen in de invulling van zijn / haar rol als Agile Coach, Product Owner of Scrum Master. Praktische informatie 1 dagdeel Maximaal 12 deelnemers * Een expertsessie is bij ons altijd een combinatie van standaard- en maatwerk, omdat we zo goed mogelijk willen aansluiten op de ervaring- en trainingsbehoefte van de doelgroep. Op deze manier kunnen wij maximale meerwaarde leveren voor de deelnemers.

6 Kennissessies Naast onze trainingen en expertsessies, bieden wij ook regelmatig en/of op aanvraag kennissessies. Deze kennissessies zijn bedoeld om een verdiepingsslag te maken op een specifiek onderwerp voor individuen of teams die met Agile aan de slag zijn. De kennissessies kunnen betrekking hebben op diverse vraagstukken waar organisaties op dat moment tegenaan lopen. Denk bijvoorbeeld aan: Hoe kunnen we alignen met afdelingen die het Agile gedachtegoed nog niet omarmen? Hoe kunnen we, ondanks het gebrek aan capaciteit vanuit IT, toch stappen vooruit maken? Hoe krijgen we op een pragmatische manier de Agile principes in het DNA van onze organisatie? We willen als team vooruit maar het leidinggevend kader is niet klaar om ons verantwoordelijkheid te geven. Hoe kunnen we toch succesvol gaan scrummen? Is ieder proces geschikt voor Agile? Wat is de rol van HR bij een succesvolle agility transitie? Hoe leren we onze klanten op een praktische manier écht kennen?

7 Referentie(s) “Ons doel was binnen onze projecten en processen te komen tot sneller en beter resultaat. De Scrum Awareness training was praktisch en helder wat betreft de inhoud, met voldoende ruimte voor discussies. Een deskundige trainer die haar eigen ervaring op een prettige manier verwerkt. We kunnen de basistraining Scrum aan eenieder aanbevelen die hiermee wil starten en nog niet weet wat het is. Je leert vooral ook tijdens de training hoe praktische instrumenten, zoals het Scrum board, direct in de praktijk in te zetten zijn. Binnen één dag heb je een compleet overzicht van wat Scrum is en hoe je het zou kunnen inzetten in jouw organisatie.” Cindy Gulpen, Gemeente Nuth.

8 Meer informatie Wij denken graag mee over de juiste training voor jouw organisatie en doen graag een passend aanbod. Neem vrijblijvend contact op met: E: T: W: E: T: W:

9 Het werk waar we trots op zijn!
The Agile Coach Company De Agile Coach Company helpt jouw organisatie wendbaarder en flexibeler te maken zodat je sneller kan inspelen op de veranderende markt en klantbehoefte. Dit doen wij volgens de Agile-filosofie, waarbij jouw business en de klant voorop staan! Wij begeleiden, adviseren en trainen teams en individuen om deze verandering vol enthousiasme tegemoet te treden. Praktisch, resultaatgericht én versneld. Resultaat: binnen no-time meer zichtbare waarde voor de klant! “Wendbaarheid en flexibiliteit door Agility vanuit business- en kantperspectief” The Agile Coach Company Storkstraat 17A 3833 LB Leusden T +31 (0) W Het werk waar we trots op zijn! Graag vertellen we over onze Agile Scrum ervaringen bij onze klanten.


Download ppt "Trainingen Agile."

Verwante presentaties


Ads door Google